Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ:Ανοίγει η Αμμουδιά του Κάστρου, πίσω από το ΤΑΟΛ και το Τουριστικό Περίπτερο
            Συνάντηση - συνεργασία, είχε ο Βουλευτής Λευκάδας με τους υπεύθυνους του έργου του Διαύλου της ΤΕΡΝΑ Α.Ε., την περασμένη Δευτέρα, 21-07-2014, με αντικείμενο τον περιορισμό του χώρου του εργοταξίου και τη διάνοιξη  διόδου προς την αμμουδιά, δυτικά του ΤΑΟΛ και του Τουριστικού Περιπτέρου, ώστε να καταστεί εφικτή η προσέγγιση των λουομένων, στο χώρο που χρησιμοποιείται κυρίως από τους Λευκαδίτες εδώ και δεκαετίες.

            Ο Βουλευτής συναντήθηκε στη συνέχεια με το Λιμενάρχη, ο οποίος μετά από επιτόπια επίσκεψη, συναίνεσε στη διάνοιξη της διόδου.
            Η δίοδος, που ήδη ετοιμάζεται από τους υπεύθυνους του έργου, διανοίγεται νοτίως του εργοστασίου του ΤΑΟΛ, καταλήγει μπροστά στο «Ναυαγοσώστη» και θα παραδοθεί εντός των ημερών.
            Αντίστοιχη δίοδος ετοιμάζεται και στη θέση «Πλάκες», μεταξύ Γύρας και Μύλων.

            Κατά τη συνάντηση μεταξύ του Βουλευτή και των υπευθύνων του έργου, συζητήθηκαν επίσης η πορεία του έργου, όπως επίσης και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζονται στα πλαίσια της υλοποίησής του.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger