Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δωρεές των Ρότσιλντ στο δήμο Μεγανησίου..

Τις σχέσεις τους με τους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας του Μεγανησίου επιδιώκουν να καλλιεργήσουν οι Ρότσιλντ που ως γνωστόν είναι ιδιοκτήτες μεγάλης έκτασης γης στο Μεγανήσι, περιοχή Κεφάλι.

Η οικογένεια, μέσω των εκπροσώπων της εταιρείας που διαχειρίζεται την ιδιοκτησία τους
και κατόπιν συνεννοήσεως και με τον δήμο Μεγανησίου, διέθεσε χρήματα για την αγορά προκατασκευασμένων κτιρίων που θα χρησιμοποιηθούν ως αποδυτήρια και τουαλέτες στο γήπεδο 5χ5 που διαθέτει το νησί (Κατωμέρι).

Επίσης, ανέλαβε τη δαπάνη αντικατάστασης ηλεκτρονικού καρδιοπαλμογράφου στο Περιφερειακό  Ιατρείο Κατωμερίου.

Επιπλέον μια ευχάριστη έκπληξη θα περιμένει και τους μικρούς μαθητές του δημοτικού σχολείου Μεγανησίου, αφού ένας φορητός υπολογιστής (laptop) θα μοιραστεί σε κάθε  μαθητή το Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, προσφορά της ίδιας εταιρείας.

Στην δεύτερη εξ΄αναβολής συνεδρίαση του (απερχόμενου) Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 28 Ιουλίου θα συζητηθεί η αποδοχή της δωρεάς της οικογένειας των Ρότσιλντ.


Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ζητήθηκε στην εταιρεία να ενισχυθεί και η τοπική ομάδα του ΠΑΣ Μεγανησίου, όμως επί του παρόντος δεν είχαμε κάποια εξέλιξη. Πάραυτα  δεν αποκλείστηκε μια τέτοια πιθανότητα

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger