Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Σοβαρές Καταγγελίες φαντάρων και ο διοικητής κάνει τα στραβά μάτια …

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που πάρθηκαν απο το contraseolous , σάλος προκλήθηκε στο στρατόπεδο του ΚΕΤΧ  στην Πάτρα μετά απο καταγγελίες φαντάρων που έβγαλαν στο προσκήνιο .
Δείτε τις καταγγελίες ….
Συγκεκριμένα αναφέρουν στην επιστολή καταγγελίας:

«Καλησπέρα, είμαστε στρατιώτες στο ΚΕΤΧ Πάτρας και θα θέλαμε να σας επισημάνουμε κάποια πολύ σοβαρά ζητήματα που μας αποδυναμώνουν καθημερινά τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.
Αρχικά το στρατόπεδό μας δεν διαθέτει την δύναμη που θα έπρεπε και κάνουμε διπλο-υπηρεσίες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι οδηγοί που κάνουν σκοπιά και έχουν 24ωρη υπηρεσία ως οδηγοί. Μια επικίνδυνη και εξίσου παράνομη μεθόδευση, περίπτωση που προβλέπεται συγκεκριμένη αντιμετώπιση από τις διαταγές του ΓΕΣ.
Σχεδόν ποτέ δεν έχουμε έξοδο αφού μέχρι σήμερα είμαστε 16 μέρες μέσα και δεν ξέρουμε πότε και αν θα βγούμε.
Ο διοικητής του στρατοπέδου αρνείται να μειώσει τις υπηρεσίες και επιπλέον μας έχει κλείσει το νερό στις τούρκικες τουαλέτες προφασιζόμενος ότι σπαταλούσαμε το νερό για την υγιεινή μας!!!
Αλήθεια, στο ΓΕΣ σκέφτεται κανείς να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ»

φώτο αρχείουShare this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger