Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλεται προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που παρέχονται στους επαγγελματίες του Νομού, αποφασίστηκε η συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρία για την δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στα μέλη του που έχουν οποιαδήποτε δραστηριότητα, αρκεί μεταξύ των δηλωμένων στην Εφορία ΚΑΔ να υπάρχει και κωδικός εμπορικής δραστηριότητας είτε ενεργός είτε ανενεργός.

Στόχος των υπηρεσιών είναι η ελάφρυνση των επιπτώσεων της μεγάλης ύφεσης που διανύουμε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό επιχειρήσεων και η διασφάλιση της βιωσιμότητάς τους σε μεσοπρόθεσμο τουλάχιστον ορίζοντα.

Το πρόγραμμα καλύπτει ένα ευρύ σύνολο από τομείς της καθημερινής λειτουργίας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, αλλά και θέματα που σχετίζονται με τη στρατηγική ανάπτυξής τους. Η θεματολογία οργανώνεται στους ακόλουθους γενικούς άξονες:

•    Χρηματοοικονομικά θέματα (αντιμετώπιση προβλημάτων ρευστότητας, διαχείριση οφειλών, εξορθολογισμός κόστους λειτουργίας κ.λπ.).
•    Φορολογικά θέματα (κατανόηση των αλλαγών στο φορολογικό καθεστώς, διαμόρφωση ετήσιου πλάνου φορολογικών υποχρεώσεων κ.λπ.).
•    Ασφαλιστικά / εργοδοτικά θέματα.
•    Αναδιοργάνωση, τεχνολογική αναβάθμιση, διαφοροποίηση προϊόντων.
•    Θέματα εξωστρέφειας / εξαγωγών.
•    Υποστήριξη στην ολοκλήρωση κύκλου ζωής των επιχειρήσεων (διαχείριση διαδικασίας μετάβασης σε νέο καθεστώς λειτουργίας, αλλαγή κλίμακας / μεγέθους επιχείρησης, κ.λπ.).
Δηλώστε συμμετοχή  για να κλείσετε ραντεβού ώστε να σας επισκεφτεί ο εξειδικευμένος σύμβουλος  και να συζητήσει τα θέματα που σας προβληματίζουν.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2645022686 (αρμόδια υπάλληλος κα Λάζαρη).
Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger