Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνάντηση εκπροσώπων Φορέων προορισμών Αεροδρομίου Ακτίου με στελέχη της Aegean Airline


Τo Επιμελητήριο Λευκάδας στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλονται για την τουριστική προβολή του νησιού μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς, κάνει γνωστό ότι την Τετάρτη 23 Ιουλίου έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Λευκάδας συνάντηση των εκπροσώπων των όμορων προορισμών του αεροδρομίου Ακτίου με τον κ. Στέφανο Σαδόπουλο, Διευθυντή Πωλήσεων και την κ. Ειρήνη Σιδηροπούλου, Διευθύντρια Πωλήσεων Βορείου Ελλάδας της αεροπορικής εταιρείας Aegean.


Η επίσκεψη των στελεχών της Aegean στην Λευκάδα αποτελεί συνέχεια της συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον περασμένο Απρίλιο μετά από πρωτοβουλία που είχε αναλάβει η διοίκηση του Επιμελητηρίου να έρθει σε επαφή με στελέχη της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας.

Στην χθεσινή συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Σωτήρη Σκιαδαρέση και τον υπεύθυνο τουρισμού του Επιμελητηρίου Λευκάδας, κ. Γιάννη Μιχαηλίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου, ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Δρακονταειδής, ο νέος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας, Γιώργος Αποστολάκης, ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας, Γιώργος Φραγκούλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννης Γιαμάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, Νίκος Ματαράγγας και η Β΄ Αντιπρόεδρος, Κυριακή Κονδυλάτου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας, Πολύκαρπος Χαλκίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάργας, Δημήτρης Δημάκος και το μέλος του Δ.Σ., Γεωργία Κυριάκη και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας, Παναγιώτης Βουκελάτος.

Όλοι οι συμμετέχοντες ομόφωνα τόνισαν την αναγκαιότητα της επανέναρξης των αεροπορικών πτήσεων Ακτίου – Αθήνας, η οποία θα ωφελήσει πολλαπλά τις όμορες περιοχές και θα οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων αγορών αλλά και τη στόχευση ποιοτικότερου τουρισμού - επισκεπτών, που ταξιδεύουν αποκλειστικά αεροπορικώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι Aegean έχει σήμερα συνδέσεις με 87 προορισμούς του εξωτερικού.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η συλλογή περαιτέρω στοιχείων από την Πρέβεζα και την Λευκάδα για την στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας και ανανεώθηκε το ραντεβού για τον προσεχή Σεπτέμβριο, που θα ληφθεί και η τελική απόφαση σχετικά με το θέμα αυτό ύστερα από την αξιολόγηση των στοιχείων που θα συλλέξουν οι εμπλεκόμενοι προορισμοί.



Για την Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger