Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

8ης Μουσική Εβδομάδα στη Λευκάδα..

Στα πλαίσια της 8ης Μουσικής  Εβδομάδας Λευκάδας θα παρουσιαστεί η όπερα σε τρεις πράξεις του Henry Purcell "DIDO and AENEAS".  Λυρικοί τραγουδιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τη συνοδεία κουιντέτου εγχόρδων και μπάσο κοντίνουο, θα ερμηνεύσουν ένα από τα
αριστουργήματα του παγκόσμιου λυρικού ρεπερτορίου. Το λιμπρέτο είναι του Nahum Tate και βασίζεται στην Αινειάδα του Βιργιλίου.
Λίγα λόγια για το έργο

 Η όπερα πραγματεύεται τον έρωτα της βασίλισσας της Καρχηδόνας ,Διδούς, και του Αινεία, τον οποίο φιλοξενεί μετά την καταστροφή της Τροίας. Μάγισσες και πνεύματα παραπλανούν τους ερωτευμένους, δήθεν κατ' εντολή του Δία, οδηγώντας τους στην καταστροφή. Στο τέλος η Διδώ αυτοκτονεί.
 18 Ιουλίου στις 21:00,
 Κινηματογράφος Απόλλων
 (διάρκεια μία ώρα)


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger