Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΚΤΙΟΥ

ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΒΕΕ-TECH-Q FREΕ
ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ

 Τη Δευτέρα 23/6/2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Πρέβεζας και εκπροσώπου του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δήμου Πρέβεζας με τους συναδέλφους που απολύθηκαν από την εν λόγω εταιρεία προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειές τους για την επαναπρόσληψή τους.

Στην συγκεκριμένη εταιρεία υπογράφονται παράνομα συνεχόμενες 15ήμερες συμβάσεις εργασίας ενώ θα έπρεπε ήδη να έχουν μετατραπεί σε συμβάσεις αορίστου χρόνου, υπάρχουν καθυστερήσεις καταβολής μισθοδοσίας αλλά και καθυστέρηση στην καταβολή αναδρομικών δεδουλευμένων.
Την ίδια ώρα η χρηματοδότηση της εταιρείας από το κράτος δεν έχει μειωθεί!!!
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και το Σωματείο θεωρούν τις απολύσεις παράνομες και θα προχωρήσουν σε όλες τις ενέργειες για την επαναπρόσληψή τους. Ήδη προγραμματίζονται συντονισμένες παρεμβάσεις μαζί με τους εργαζόμενους για να ικανοποιηθεί το συγκεκριμένο αίτημά τους.
Επίσης καλούν τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα συνδικάτα και να πάρουν την υπόθεση υπεράσπισης και διεύρυνσης των δικαιωμάτων τους στα χέρια τους.
Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…

 
                                                       ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger