Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης από Υποψ. Ευρωβουλευτή ΝΔ Ρόδη Κράτσα

9  Μαΐου - Ημέρα της Ευρώπης
Τιμάμε τις αρχές και τις αξίες της Ενωμένης Ευρώπης για ειρήνη, αλληλεγγύη και αλληλοσεβασμό, όπως αυτές εκφράστηκαν από τον Ρομπέρ Σουμάν, Υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας και Πατέρα της Ενωμένης Ευρώπης την 9η Μαΐου το 1950.


Τιμάμε τα επιτεύγματα της κοινής προσπάθειας των ευρωπαίων, όπως αυτό της εμπέδωσης της ειρήνης μεταξύ τους, της ενιαίας αγοράς και του κοινού νομίσματος.
Διεκδικούμε περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη για την υπεράσπιση του κοινού συμφέροντος των Ευρωπαίων και την παγκόσμια ισορροπία.
Η κρίση που δοκιμάζει ακόμα τους λαούς της Ευρώπης και βιώνει ιδιαίτερα σκληρά ο ελληνικός λαός, μας καλεί να ενδυναμώσουμε τη συνοχή, την ισοτιμία και το κοινωνικό πρότυπο να επιβεβαιώσουμε την πίστη μας στις αρχές και τις αξίες που θεμελίωσαν την κοινότητά μας.
Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα για να γίνει το ευρωπαϊκό όραμα πραγματικότητα για όλους τους Ευρωπαίους.

Ρόδη Κράτσα
Ευρωβουλευτής Ν.Δ.
Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2007-2012
Υποψήφια Ευρωβουλευτής ΝΔ – Ευρωεκλογές 25ης Μαΐου
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger