Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ευχαριστήριο μήνυμα του νεοκλεγέντα Δημοτικού Συμβούλου Πάνου Γαζή

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη νίκη που δώσατε με την ψήφο σας στο συνδυασμό " ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ" του Κώστα Δρακονταειδή. Με την ψήφο σας στείλατε μήνυμα ενότητας, μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο του τόπου μας.

Ευχαριστώ θερμά, όλους όσους με τιμήσατε με τη ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Σέβομαι επίσης και όλους εσάς, που κάνοντας άλλη επιλογή, δυναμώνετε περισσότερο τη θέλησή μου, για να γίνω ακόμη πιο δημιουργικός και υπεύθυνος για το καλό του τόπου μας.
Η ψήφος σας και η μεγάλη νίκη που μας δώσατε μάς δεσμεύει να διεκδικήσουμε τα περισσότερα για τη Λευκάδα μας που τα τελευταία χρόνια έχει μείνει πίσω σε πάρα πολλούς τομείς τόσο της καθημερινότητας όσο και έργων υποδομής και ανάπτυξης.
Προσωπικά δεσμεύομαι
·        ότι θα θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του κάθε δημότη για να ακούσω, να μελετήσω και να δώσω νόμιμες λύσεις στο κάθε ένα από τα προβλήματα που τον απασχολούν.
·        ότι η φωνή μου θα αποτελεί προέκταση των δικών σας προτάσεων, των δικών σας διεκδικήσεων και των δικών σας παραπόνων.

Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα κοινά προβλήματα και όπως λέει και ο ποιητής της ρωμιοσύνης : "...εμείς δεν ήρθαμε να μοιράσουμε τον κόσμο, εμείς ήρθαμε να σμίξουμε τον κόσμο…".

Είναι ώρα ευθύνης και έργων για όλους μας!
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger