Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

O Θανάσης Καββαδάς Yποψήφιος με τον Βασίλη Αραβανή ..

Φίλες και φίλοι

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση, γιατί θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των τοπικών κοινωνιών. Η πρωτόγνωρη δοκιμασία που βιώνει η χώρα μας, ιδίως στον οικονομικό τομέα, πλήττει και την
αυτοδιοίκηση και ως εκ τούτου απαιτεί διαχείριση με γνώση και εμπειρία.

Πέρα και πάνω από κομματικές προτιμήσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες, άνθρωποι έμπειροι και ικανοί, με διάθεση να προσφέρουμε στον τόπο, καθημερινά ενώνουμε δυνάμεις για να πετύχουμε το καλύτερο για το Δήμο μας. Αφήνουμε πίσω λογικές του παρελθόντος, άγονες αντιπαραθέσεις και μικροκομματισμούς. Πρέπει να έχουμε ως προτεραιότητα την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας και να εργαστούμε μεθοδικά με γνώση και συνέπεια λόγων και έργων.

Με αυτά τα δεδομένα, αποδέχθηκα τη πρόσκληση να συμμετέχω στο συνδυασμό «Μαζί για τη Λευκάδα μας» με υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Αραβανή, γιατί πιστεύω ότι με εφόδια την εμπειρία ,τη γνώση και με σκληρή δουλειά μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική ελπίδας, μια νέα πρόταση ζωής για τη Λευκάδα.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε μέχρι σήμερα και σας καλώ για ακόμα μια φορά να με τιμήσετε με τη ψήφο σας. Δεσμεύομαι απέναντι σας να εργαστώ με την ίδια συνέπεια και αποφασιστικότητα που ανέκαθεν με χαρακτήριζαν.

Κοινός μα στόχος δεν είναι άλλος από το να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα Δήμο ισχυρό, σύγχρονο ,βιώσιμο ,αλληλέγγυο και ανθρώπινο. 

                                                               Αθανάσιος Καββαδάς
                                                   Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger