Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Λαϊκός Σύνδεσμος, Χρυσή Αυγή, Τ.Ο. Πρέβεζας

 

Την 11:00 ώρα της 18/4/2014, η Τ.Ο. Πρέβεζας, στα πλαίσια Πανελλαδικής κινητοποίησης, διένυε έντυπο υλικό στα διόδια της υποθαλάσσιας σήραγγας ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας.
Οι συναγωνιστές, έγιναν δεκτοί από τους διερχόμενους οδηγούς με πλήθος θετικά σχόλια για την Χρυσή Αυγή. Το υλικό προς διανομή εξαντλήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η δράση έλαβε τέλος την 12:00 αφού οι συναγωνιστές είχαν εξαντλήσει και ότι υπόλοιπο έντυπο υλικό υπήρχε στα Γραφεία της Τ.Ο.

Πρέβεζα
Μ.Μπότσαρη 63
Δευτέρα 10:00-13:00 και 18:00-21:00
Τετάρτη 18:00-21:00
Παρασκευή 18:00-21:00
Σταθ. 2682301819
Κιν. 6985771934
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger