Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Οι κάτοικοι του Περιγιαλίου δημιουργούν πολιτιστικό σύλλογοΤο περασμένο Σάββατο παρουσία αρκετών κατοίκων του Περιγιαλίου συζητήθηκαν οι σκοποί και η λειτουργία εν γένει του συλλόγου. Χρήσιμα εργαλεία γι αυτό αποτέλεσαν η συλλογή από κάποια σχέδια καταστατικών που επεξεργάστηκαν μέλη του συλλόγου. Μεταξύ των μελών παρευρίσκονταν και δύο δικηγόροι από το χωριό που αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν για την σύνταξη του οριστικού καταστατικού και την διευθέτηση των απαραίτητων
διαδικασιών.
Για αύριο Σάββατο 22 Μαρτίου και ώρα 18:00 αποφασίστηκε η εκ νέου συγκέντρωση το  στο ξενοδοχείο VAYA στο Περιγιάλι όπου θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένο σχέδιο καταστατικού σύμφωνα με τις προτάσεις της συνάντησης της περασμένης εβδομάδας. Από την συζήτηση αυτή θα οριστικοποιηθεί το καταστατικό, θα υπογραφεί από τα ιδρυτικά μέλη και θα οριστεί/ εκλεγεί  μια προσωρινή επιτροπή που θα τρέξει τις διαδικασίες.
Καλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να παρεβρεθούν στην νέα συγκέντρωση που θα αποτελέσει και την σημαντικότερη για την μορφή που θέλουμε να πάρει ο σύλλογος μας.
Στην συγκέντρωση θα υποβληθούν προτάσεις και θα συζητηθούν όλες οι απόψεις. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger