Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πάνος Γαζής: Εξαγγελία υποψηφιότητας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Επειδή στις εποχές που ζούμε πιστεύω ότι το να τηρείς μονίμως αποστάσεις είναι χρήσιμο μόνο στην οδήγηση, αποφάσισα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου να δηλώσω παρών και το όνομά μου θα συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Δρακονταειδή.

Σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο σε ό,τι αφορά το μέλλον του νησιού μας, την ποιότητα και το επίπεδό του, εγώ προσωπικά δε θέλω να έχω κανένα άλλοθι. Θα ήθελα με τον πλέον σαφή τρόπο να έχω κι εγώ το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί, επιλέγοντας να συμμετέχω και όχι να απέχω. Πιστεύω ότι κάθε ενεργός πολίτης και κυρίως όσοι έχουν δείξει πως έχουν άποψη δεν πρέπει να κλείνονται στο καβούκι τους.

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ελλομένου ΠΙΣΤΕΥΩ:

·         ότι οι πολίτες πρέπει να χαράξουν, από τα κάτω, μιαν άλλη πορεία για τη Λευκάδα μας και τη χώρα μας,
·         σε μια Αυτοδιοίκηση ανθρώπινη που να πατάει γερά στα πόδια της και συνεχώς θα είναι δίπλα στον άνθρωπο, στις μεγάλες προσωπικές του δοκιμασίες,
·        ότι η νέου τύπου Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι σύγχρονη και νοικοκυρεμένη, με λιτή, χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση. Με ουσιαστική ιεράρχηση προτεραιοτήτων και χρήσιμων έργων, στη βάση των ελάχιστων πόρων που θα έχει στη διάθεσή της,
·        ότι για να βγούμε από την κρίση απαιτείται επίπονη προσπάθεια και συγχρόνως ένα δικό μας ρεαλιστικό σχέδιο διεξόδου που να βασίζεται στη συμμετοχή των πολλών, στο «εμείς» και όχι στο «εγώ».

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ:
·        ότι θα θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του κάθε δημότη για να ακούσω, να μελετήσω και να δώσω νόμιμες λύσεις στο κά
θε ένα από τα προβλήματα που τον απασχολούν.
·        ότι η φωνή μου θα αποτελεί προέκταση των δικών σας προτάσεων, των δικών σας διεκδικήσεων και των δικών σας παραπόνων.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Γεννήθηκα το 1976 στη Λευκάδα. Είμαι γιος του παπά  Αιμίλιου Γαζή και της Στρατούλας Κονιδάρη. Είμαι έγγαμος με 3 παιδιά. Αποφοίτησα το 2002 από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και προσφάτως από την Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών. Διαθέτω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Magister Artium) στις Επιστήμες της Αγωγής με θέμα «Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική». Είμαι κάτοχος Διπλώματος Βυζαντινής Μουσικής και πιστοποιημένων επιμορφώσεων του Υπουργείου Παιδείας  Α και Β΄ επιπέδου στις Νέες Τεχνολογίες . Υπηρέτησα τη στρατιωτική θητεία μου από το 1998 έως το 2000 ως Δόκιμος Έφεδρος Ανθυπολοχαγός στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) και στην Ελληνική Αστυνομία ως Ειδικός Φρουρός από το 2000 έως το 2003. Το 2003 διορίστηκα μέσω εξετάσεων Α.Σ.Ε.Π Δάσκαλος στο ακριτικό Καστελλόριζο. Υπηρέτησα σε αρκετά σχολεία του Νομού Δωδεκανήσου μέχρι το 2008. Από το 2008 έως σήμερα υπηρετώ ως Δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Νυδριού και από το 2011 διατελώ Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικιστών Ράχης «ο Άγιος Διονύσιος».


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger