Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ανακοίνωση υποψηφίου Δημάρχου Λευκάδας Β. Αραβανή.

Σήμερα με τη διακήρυξη αυτή απευθυνόμαστε και προσκαλούμε όλους τους συνδημότες  της Λευκάδας, Καλάμου και Καστού να στηρίξουν τον συνδυασμό «Μαζί για τη Λευκάδα μας» στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Ο Δήμος μας με στοχευμένες πρωτοβουλίες στη χώρα μας και το εξωτερικό μπορεί να ενεργοποιήσει και να αναδείξει τις παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις των Λευκαδιτών ώστε η ανάπτυξη να έχει αυτοδύναμα χαρακτηριστικά και να αρχίσει σε τοπικό επίπεδο.

Βασικές προτεραιότητες μας τα έργα υποδομών,
ενεργειακά, αναπλάσεων, η προσέλκυση επενδύσεων, η απορρόφηση Κοινοτικών και άλλων πόρων. Νέα πνοή στα χωριά μας. Στήριξη επαγγελματιών, αγροτών, εργαζομένων και συνταξιούχων.

Μέσο μας η προβολή με κάθε τρόπο των τεραστίων πλεονεκτημάτων των νησιών μας, με την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, των τοπικών προϊόντων, των εθίμων, των παραδόσεων και λαϊκών εκδηλώσεων, αλλά και της μεγάλης ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η προσφορά των Δημοτικών Υπηρεσιών θα φροντίσουμε να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, είτε αυτό αφορά το οικιστικό περιβάλλον, την καθαριότητα, τον αθλητισμό, την υγεία, τα σχολεία, την πρόνοια, είτε την εξυπηρέτηση του πολίτη στην επίλυση των θεμάτων διοικητικής φύσης, σχεδίων πόλης, χωροταξικών, αλλά και στα απλά θέματα της καθημερινότητας και άμεση προσπάθεια ανακούφισης των συμπολιτών μας που ασφυκτιούν από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

Μέσα από την ιστορία, τον πολιτισμό και τη λαϊκή μας παράδοση η Λευκάδα του μέλλοντός μας.

Επιδίωξή μας να γίνει ο Δήμος μας τόπος ευημερίας για τους κατοίκους του και να δώσουμε στους νέους μας το χαμόγελο της δημιουργίας και της προκοπής στον τόπο τους.

Βασίλης Αραβανής
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Ελεύθερος Επαγγελματίας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger