Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δελτίο Τύπου εκδήλωσης πίτας Αγιοπετριτών

ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Γερανίου 41-ΤΚ. 10431 Αθήνα
Τηλ.: 210-5245310
Αθήνα 19/2/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ένωσή μας έκοψε στις 16/2/2014 την Πρωτοχρονιάτικη Λευκαδίτικη πίτα (την οποία έφερε από το νησί μας) στο Ξαθείτικο ξενοδοχείο (ECONOMY) στην Αθήνα με την παρουσία πολλών Αγιοπετριτών και φίλων μας και με την ευλογία του Αγιοπετρίτη ιερέα παππά-Γιάννη Πατίτσα, ο οποίος ιερουργεί κάθε Κυριακή στον Άγιο Σώστη Αθήνας (Λ. Συγγρού).
Ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κόβει την πίτα
 Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Απόστολος Αντύπας ο οποίος και καλωσόρισε τους καλεσμένους και τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά. Στη συνέχεια οι δύο γραμματείς της Ένωσης η κ. Ευαγγελία Ρέμπελου και η κ. Ηρώ Αλεξανδράκη-Σίδερη παρουσίασαν την εκδήλωση. Βραβευθήκαν όσοι μαθητές εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και όσοι φοιτητές απεφοίτησαν από αυτά και όσοι έλαβαν μεταπτυχιακά (MASTERS) καθώς και τέσσερα Αγιοπετριτόπουλα που εισήχθησαν στα πανεπιστήμια της Αυστραλίας. Όλοι οι ανωτέρω φοιτητές και μαθητές έχουν ρίζα Αγιοπετρίτικη. Επίσης βραβεύθηκαν και τρεις μαθητές από το Γυμνάσιο-Λυκειακές τάξεις Βασιλικής που εισήχθησαν στο Πανεπιστήμιο και στα ΤΕΙ.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους:
·         Ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κύριος Γεώργιος Χρυσικός και ο αδελφός του Γρηγόρης τέως Διοικητής του Νοσοκομείου Τζάνειου Πειραιώς.
·         Ο Πρόεδρος της Εταιρείας των Λευκαδικών Μελετών Αγιοπετρίτης κύριος Αθανάσιος Μελάς.
·         Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων και Πρόεδρος του Συλλόγου Εγκλουβισάνων Αθήνας κύριος Χαράλαμπος Κοντογιώργης.
·         Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής (Η Αγία Μαύρα) κύριος Σωκράτης Κακλαμάνης.
·         Ο Πρόεδρος και η Γραμματέας του Συλλόγου Λευκαδίων  Ηλιούπολης (Η Φανερωμένη) κύριος Ευάγγελος Γεωργάκης και η κυρία Σούλα Λάζαρη.
·         Ο πρώην Γραμματέας της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης (Σαπφώ Δραγάνου) κύριος Διονύσιος Ρομποτής.
·         Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εξανθειτών Αθήνας κύριος  Γιάννης Βλάχος.
·         Ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσής μας κύριος Θωμάς Πατρίκιος.
·         Ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Πέτρου Λευκάδας και πρώην Πρόεδρος της Ένωσής μας κύριος Αλέκος Πατρίκιος.
·         Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ισπανικής γλώσσας κύριος Χριστόφορος Σουμίλας.
·         Επίσης παρευρέθηκαν δύο από τα πιο γηραιότερα μέλη της Ένωσής μας ο κύριος Απόστολος Μαραγκός ετών 85 και η κυρία Τασούλα Διονυσίου Δουβίτσα το γένος Ψωμά, ετών 83 που ήρθε με το μπαστούνι της  από το Γηροκομείο ειδικά για να παρευρεθεί  στην κοπή της πίτας μας.

ΟΝΟΜΑΤΑ  ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ
ΑΕΙ
·         Βαρελά Παρασκευή το γένος Κατηφόρη εισήχθη στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κομοτηνής με άριστα (κάτοικος αρχαίας Ολυμπίας).
·         Κατηφόρη Χριστίνα εισήχθη στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών (από Πάτρα).
Ο κ. Θωμάς Πατρίκιος παρέλαβε τον έπαινο της ανιψιάς του Ειρήνης Παπακωνσταντίνου
·         Ειρήνη Παπακωνσταντίνου το γένος Αγγέλας Βλασσοπούλου εισήχθη στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ Αθηνών (από Λευκάδα).
·         Λευτέρης Κατηφόρης του Παναγιώτη εισήχθη στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (από Λευκάδα).
·         Ζώης Κατηφόρης του Παναγιώτη εισήχθη στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθηνών (από Λευκάδα).
·         Νίκη Αργυρού-Καββαδία του Ιωάννη εισήχθη στο Ιστορικό Τμήμα του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας, το γένος Ευαγγελίας Ζώγγου από Λυκειακές Τάξεις Βασιλικής.
Ο κύριος Ρομποτής Διονύσιος (δεξιά) παραλαμβάνει από τον κ. Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου τον έπαινο της κόρης του
·         Δήμητρα  Ρομποτή του Διονυσίου εισήχθη στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (από Αθήνα) με άριστα.


ΤΕΙ

Η μαθήτρια Γεωργία Δάγγα παραλαμβάνει τον έπαινό της
·         Γεωργία Δάγγα του Αθανασίου εισήχθη στο τμήμα νοσηλευτικής Αθήνας, το γένος Κατερίνας Αντύπα (από Αθήνα).
·         Μαρία Γεωργαλά του Στέφανου, εισήχθη στο Τμήμα Νοσηλευτικής Αθήνας το γένος Κωνσταντούλας Κατηφόρη Βαμβακινού  (από Αθήνα).
·         Ελένη Πλή εισήχθη στο τμήμα Μαιευτικής Αθήνας, το γένος Αρετής Κοντοπύργια (από Αθήνα).
·         Παναγιώτης Δουκάκης του Μανώλη, εισήχθη στη Σχολή Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων Λευκάδας (από Αθήνα), το γένος Σταμάτας Καγκελάρη (Λάντου).
ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΙ
·         Αμαλία Φλώριου-Σέρβου του Ιωάννη αποφοίτησε από τη Σχολή Βιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (από Λευκάδα).

Η κ. Σάντυ Αργυρού παραλαμβάνει τον έπαινο της ανιψιάς της Έλλης Καρατζά
·         Έλλη Καρατζά του Στυλιανού απεφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πάτρας, το γένος Μαρίας Αργυρού-Δρακονταειδή (από Αθήνα).


ΕΛΑΒΑΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ

Ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Χρυσικός Γεώργιος (από δεξιά μας) παραλαμβάνει τον έπαινο της κόρης του
·         Ειρήνη Γεωργίου Χρυσικού, έλαβε Διδακτορικό σπουδών της από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πέτυχε πρώτη με εξετάσεις στο Δικαστικό Σώμα Τμήμα Εισαγγελίας (από Αθήνα).
·         Χριστίνα Μανωλίτση του Δημητρίου έλαβε το Διδακτορικό Σπουδών της από τη Σχολή Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αγγλίας, το γένος Ραυτοπούλου Μαρίας (Καναλή) (από Νυδρί Λευκάδας).
·         Αλέξανδρος Μανωλίτσης του Δημητρίου έλαβε το Διδακτορικό του από τη Σχολή Διοίκησης ξενοδοχειακού Προορισμού Πανεπιστημίου Δανίας, το γένος Μαρίας Ραυτοπούλου (Καναλή) (από Νυδρί  Λευκάδας).
Η γραμματέας της Ένωσης κ. Ρέμπελου-Αντύπα, παραλαμβάνει τον έπαινο της κόρης της.
·         Παναγιώτα Ρέμπελου του Κωνσταντίνου το γένος Ευαγγελίας Αντύπα (από Αθήνα) πήρε ειδικότητα στην Παθολογία (medisina Inteena) από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πάδοβα Ιταλίας.
·         Τέσσερα Ελληνοαυστραλόπουλα που εισήχθησαν  σε Πανεπιστήμια της Αυστραλίας.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΣΤΑ ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ

·         Δευτεραίου Κυριακή του Σταύρου στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Πρέβεζας) ΤΕΙ Ηπείρου.
·         Φατούρου Αντιγόνη του Ιωάννη στο Τμήμα Γραφιστικής ΤΕΙ Αθήνας.

Όλα τα ανωτέρω ονόματα είναι όσα μας έχουν γνωρίσει.
Τους ευχόμαστε  Καλή μάθηση και Καλή σταδιοδρομία.
Η Ένωσή μας εύχεται στους Απανταχού Αγιοπετρίτες και φίλους της Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος 2014.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΑΠ. ΑΝΤΥΠΑΣ                                                                                 ΕΥΑΓ. ΡΕΜΠΕΛΟΥ


Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Το προεδρείο της Ένωσης

Οι γραμματείς της Ένωσης

Ο παπα-γιάννης Πατίσας κόβει την πίτα
Ο κ. Αθανάσιος Μελάς απευθύνει χαιρετισμό

           Ο κ. Χρυσικός Γρηγόρης κόβει την πίτα

Ο κ. Σωκράτης Κακλαμάνης κόβει την πίτα

Ο κ. Κοντογιώργης κόβει την πίτα

Ο κ. Γιωργάκης κόβει την πίτα

Η κ. Αλεξανδράκη-Σίδερη απονέμει τους επαίνουςΟ κ. Άρης Βλάχος ο ξενοδόχος
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger