Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ


   Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη συμμετοχή φίλων και εταίρων της ΕΛΜ έγινε  χθες, Κυριακή, 23-2-2014 στην αίθουσα του  Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής, η ετήσια απολογιστική συνέλευση της Εταιρείας.
Η  προσέλευση  των  Εταίρων υπήρξε ιδιαίτερα ικανοποιητική, μα περισσότερο χαροποίησε  όλους τους παρευρισκομένους η παρουσία νέων προσώπων, οι οποίοι θα αναλάβουν αργότερα, να οδηγήσουν την Εταιρεία εκεί που οι Ιδρυτές της είχαν οραματιστεί.

Η διαδικασία εξελίχθηκε κανονικά. Εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα του οικονομικού έτους  2013 – οικονομικά, εκδηλώσεων και εκδόσεων - και αποφασίστηκε η δημιουργία ιστοσελίδας της Εταιρείας, όπως πρότεινε το Δ.Σ, καθώς  και  η   συμμετοχή της στον εφετινό  Πανιόνιο  εορτασμό για τα εκατόν πενήντα χρόνια της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα,    στις εκδηλώσεις του Αυγούστου,  με θέμα: πολιτισμικές εκφράσεις της επτανησιακής ταυτότητας 17ος –  20ος αιώνας.-

Τα Διοικητικό   Συμβούλιο
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger