Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα σε ΜΜΕ, δελτίο τύπου που υπογράφεται από επτά Επτανησιακούς φορείς, σύμφωνα με το οποίο δηλώνουν ότι, δεν διατηρούν κάποια καταστατική ή άλλη λειτουργική σχέση με την Ένωση Επτανησίων Ελλάδας. Ειλικρινά αδυνατούμε να αντιληφθούμε τους λόγους στους οποίους αποσκοπεί αυτή η γνωστοποίηση.Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας ουδέποτε και καθ’ οιονδήποτε τρόπο υπαινίχθηκε ή προσπάθησε να υπαινιχθεί, ότι είχε ή έχει κάποια σχέση με τους συγκεκριμένους φορείς. Επιπρόσθετα, το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε., ουδέποτε συμπεριέλαβε στην προβολή της εταιρείας τα εν λόγω Επτανησιακά Σωματεία. Ακόμη περισσότερο, δεν έχει λάβει καμία γραπτή ή προφορική αίτηση/απαίτηση να μην προβάλλονται.

Ωστόσο, και προσπαθώντας να ερμηνευθεί αυτό που κατά πιθανότητα επιζητούν, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου τους, απομακρύναμε τα στοιχεία που ενημερωτικά τους αναφέρουν από την ιστοσελίδα μας www.enosieptanision.gr, η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε το Μάιο του 2011 με την ίδια ενημέρωση - αναφορά στην πλειονότητά των Ιδρυμάτων, Οργανισμών, Σωματείων, Ενώσεων, Συλλόγων, Ομοσπονδιών κ.α. της Επτανήσου.

Αφαιρέθηκαν οι φορείς, όπως αναφέρονται παρακάτω:

1. Κυθηραïκός Σύνδεσμος Αθηνών
2. Ένωση Ζακυνθίων «Ο Άγιος Διονύσιος»
3. Ομοσπονδία Κεφαλονίτικων και Ιθακησιακών Σωματείων
4. Ένωση των Απανταχού Ιθακησίων
5. Ομοσπονδία Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων
6. Ένωση Απανταχού Παξίων «Ο Άγιος Χαράλαμπος»
7. Ομοσπονδία Κερκυραïκών Συλλόγων

Καλή συνέχεια στο έργο τους και ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα θελήσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας, να το πράξουν τηλεφωνικά ή στέλνοντάς μας αντίστοιχα, σχετική επιστολή. Θα χαρούμε να τους εξυπηρετήσουμε.


Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος,
με ομόνοια, αλληλεγγύη και αδελφικότητα για τα Επτάνησα και όλο τον κόσμο!


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η Πρόεδρος: Ελένη Κονοφάου
Ο Α΄Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Γιαννουλάτος
Η Β΄Αντιπρόεδρος: Κατερίνα Δραγώνα
Η Γεν.Γραμματέας: Μαρία Γραμματικού
Η Βοηθός Γραμματέα: Αντζελίνα Αρκούδη
Ο Ταμίας: Δημήτρης Μαυροπόδης
Ο Βοηθός Ταμία: Γεράσιμος Ροσόλυμος
Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Ελευθέριος Κατωπόδης
Οι Σύμβουλοι: Θωμάς Κατσαρός, Δημήτρης Αργυρός, Βασιλική Καββαδά,
Χρυσόστομος Μανιάς, Νικόλαος Λούτας, Ελένη Χάρου, Νικόλαος Γλυτσός


ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger