Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Π. Ιονίων Νήσων: Εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις για τουριστική προβολή

Συνολικά, 119 απευθείας αναθέσεις για την τουριστική προβολή της περιοχής πραγματοποίησε την τελευταία τριετία η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Αυτό προκύπτει από την απάντηση του περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρουστην επερώτηση του επικεφαλής της «Επτανησιακής Αναγέννησης»,  Γιώργου Καλούδη.
Αναλυτικά:

- Το 2011 πραγματοποιήθηκαν 40 απευθείας αναθέσεις:  15 για τη συμμετοχή της Περιφέρειας σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις. Οι αναθέσεις αυτές αφορούσαν την ενοικίαση και κατασκευή των περιπτέρων της ΠΙΝ ή τη μεταφορά υλικού. Επίσης πραγματοποιήθηκαν 3 αναθέσεις που αφορούσαν σε προβολή σε ΜΜΕ, μία ανάθεση σε δημιουργία νέου φυλλαδίου της ΠΙΝ και 22 αναθέσεις σχετικά με τη διοργάνωση εκδηλώσεων (π.χ. ενοικίαση εξοπλισμού, κατασκευή σκηνικών, διοργάνωση γευμάτων φιλοξενίας, κτλ).
-Το 2012, πραγματοποίησε 75 απευθείας αναθέσεις:  23 για τη συμμετοχή σε εκθέσεις και τη μεταφορά υλικού, 13 αναθέσεις για την  προβολή σε ΜΜΕ, 2 αναθέσεις για τη δημιουργία φυλλαδίων της ΠΙΝ και 40 αναθέσεις για τη συμμετοχή/διοργάνωση εκδηλώσεων.
- Το 2013 η Περιφέρεια έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα 84 απευθείας αναθέσεις: 20 για τη συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις, 21 αναθέσεις που αφορούν σε προβολή σε ΜΜΕ, 3 αναθέσεις που αφορούν σε φιλοξενίες δημοσιογράφων και 40 αναθέσεις που αφορούν σε συμμετοχή/ διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger