Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παράνομη χωματερή στο Μύτικα – Ακούει ο Πρόεδρος ; ; ;


Έγκλημα κατά του περιβάλλοντος


Πραγματικά είναι από τα θέματα που δεν μας αρέσει να παρουσιάζουμε ,αλλά ορισμένες φορές όπως είναι η συγκεκριμένη περίπτωση ,είμαστε αναγκασμένοι μπας και οι αρμόδιοι ενεργοποιηθούν ή εν τοιαύτη περιπτώσει να τους γνωστοποιηθεί το ζήτημα. 

Το εν λόγο θέμα λοιπόν, μας είχε καταγγελθεί πριν τρεις μήνες περίπου {εντός τουριστικής περιόδου} ,τότε όμως επ’ουδενί δεν θέλαμε να αναδείξουμε το θέμα διότι δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε το παραμικρό πρόβλημα κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου. 

Έφτασε η ώρα όμως και έπειτα για ακόμη μία φορά από τις καταγγελίες των ίδιων ανθρώπων ,που είχαν επικοινωνήσει με το PrevezaBest ,προ τριμήνου και οι οποίοι είναι οι ίδιοι που σε καθημερινή βάση κάνουν χρήση του συγκεκριμένου δρόμου, ο οποίος δρόμος βρίσκεται στην περιοχή του Μύτικα πίσω ακριβώς από τα Αρχαία της Νικόπολης. 


Σύμφωνα με τους καταγγέλοντες ,τα σκουπίδια τα οποία είναι άγνωστο ,ποιοι τα έχουν εναποθέσει στη περιοχή ,εκτείνονται σε μια απόσταση πενήντα μέτρων περίπου και βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο τουλάχιστον ένα χρόνο.!!! 

Ελπίζουμε μέσω του PrevezaBest ,να γνωστοποιηθεί στους αρμόδιους το έγκλημα αυτό κατά του περιβάλλοντος και αφού υπάρξει άμεση λύση ,το οποίο και ευχόμαστε να υπάρξουν και οι ανάλογες κυρώσεις στους υπεύθυνους αυτής της ντροπιαστικής κατάστασης…  


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger