Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣΤο προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Εταιρείας  Λευκάδας, ανακοινώνει ότι στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της 27/10 ή της επαναληπτικής της 3/11 και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη μελών του Δ.Σ, μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει. Ειδικότερα:

Για να συμμετάσχει το μέλος στην Γ.Σ, πρέπει να είναι ταμιακώς εντάξει. Μπορεί να γίνει ταμιακώς εντάξει, πριν την έναρξη της Συνέλευσης της 27/10 ή της επαναληπτικής της 3/11, καταβάλλοντας τη συνδρομή του τρέχοντος έτους.
Για να ασκήσει το μέλος το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη Δ.Σ, μπορεί να γίνει ταμιακώς εντάξει και κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών (πριν ψηφίσει), καταβάλλοντας τη συνδρομή του τρέχοντος έτους.
Για να θέσει το μέλος υποψηφιότητα για το Δ.Σ ή την Ε.Ε, πρέπει να είναι ταμιακώς εντάξει. Μπορεί να γίνει ταμιακώς εντάξει και να θέσει υποψηφιότητα, από Τρίτη 29/10 ως και την Παρασκευή 1/11, καθημερινά προσερχόμενος στο κατάστημα της Φ.Ε.Λ από ώρα 18:00 έως 21:00.
Σε περίπτωση επαναληπτικής Γ.Σ, η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνεται από την Δευτέρα 4/11 ως και την Παρασκευή 8/11, καθημερινά στον ίδιο τόπο και χρόνο.


Το προσωρινό Δ.Σ  της Φ.Ε.Λ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger