Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Λευκαδα : Αρε Κώστα , αρε Κώστα , γιατί τόση αναλγησία ; ; ;


Εκατοντάδες χιλιάδες χαμένα κυβικά νερού !!!


Πάνε δέκα μέρες όπου και έγινε η πρώτη ενημέρωση από την ΔΕΥΑ Πρέβεζας στον σύνδεσμο ύδρευσης Λευκάδας για την ζημιά την οποία έχει υποστεί ο αγωγός της και ο οποίος βρίσκεται στη περιοχή της Πρέβεζας ,πίσω από το δημοτικό κολυμβητήριο.


Έπειτα από τις αναρτήσεις μας , όπως μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ και αφού το θέμα το έχουν αναπαραγάγει ,έγκριτα blogs και site της γειτονικής Λευκάδας ,ο δήμαρχος τους ,δεν καταλαβαίνει και πολλά – πολλά από ότι φαίνεται, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα κανείς τους να μην έχει προβεί αν μη τι άλλο στην αποκατάσταση του αγωγού ,τουλάχιστον στην επιδιόρθωση του ή στην τελική να έρθουν και να σταματήσουν το νερό που μέχρι και αυτή τη στιγμή ,συνεχίζει να τρέχει...

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest ,στη ΔΕΥΑ Πρέβεζας έχουν μείνει άφωνοι με την αναλγησία  των αρχών του γειτονικού νησιού.


πηγηhttp://prevezabest.blogspot.gr/
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger