Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ψήφισμα Διοικητικού Συμβουλίου Ροταριανού ομίλου Λευκάδας για τον θάνατο του Θωμά Κατωπόδη


 

Στη Λευκάδα σήμερα στις 10 του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. ήρθε σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ροταριανού ομίλου Λευκάδας, ύστερα από την πρόσκληση της Προέδρου του Διοικητικό Συμβουλίου του Ροταριανού ομίλου Λευκάδας.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ:
Φίλιππα Ευφροσύνη
Κουσουράκος Ιωάννης
Νίκας   Σπύρος
Τυπάλδος  Θωμάς
Γεωργάκης  Ανδρέας
Στραγαλινός  Θωμάς
Τσαλίκης  Ηλίας
Γράψας  Νικόλαος
Αρβανίτης  Σπύρος
Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, η Πρόεδρος άρχισε την συνεδρίαση.
ΘΕΜΑ της ημερήσιας διάταξης της   Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ροταριανού ομίλου Λευκάδας είναι η έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του ροτ. Θωμά  Κατωπόδη .
Τον λόγο πήρε η Πρόεδρος  και στη συνέχεια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και αναφέρθηκαν στον εκλιπόντα και εκτιμώντας τη προσωπικότητά του, τον ακέραιο χαρακτήρα του, το εξαίρετο ήθος του και τη σημαντικότατη προσφορά του, πρότειναν ομόφωνα  
1. Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στην κηδεία του.
2. Να εκφραστούν συλλυπητήρια στους οικείους του.
3. Να κατατεθεί στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ  Λευκάδας το ποσό των 100  € αντί στεφάνου.
4. Να δημοσιευθεί η παρούσα απόφαση στον Τοπικό Τύπο.
Το  Διοικητικό Συμβούλιο  αποφάσισε τα ανωτέρω.

Η  Πρόεδρος

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ  ΦΙΛΙΠΠΑ 
Ο Γραμματέας

ΣΠΥΡΟΣ   ΝΙΚΑΣ   
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger