Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ – «ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ» ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ


Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι σχετικά με το θέμα των οφειλών των επαγγελματιών προς τον ΟΑΕΕ -οι οποίοι δεν καταβάλλουν τις ασφαλιστικές τους οφειλές λόγω της εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που απειλεί την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων τους κι όχι επειδή δεν επιθυμούν να είναι συνεπείς- έχει δημιουργηθεί ένα ιστολόγιο στην διεύθυνση http://oaee1.blogspot.gr, στο οποίο έχει καταχωρηθεί κάθε χρήσιμη πληροφορία αναφορικά με το θέμα αυτό.

Είναι περιττό να ειπωθεί ότι η πολιτική του ΟΑΕΕ μόνο ανάλγητη μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς αφενός μεν τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι οικογένειές τους στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, την ώρα που ο ΟΑΕΕ παρανόμως τους χρεώνει για αυτήν (ενώ αρνείται να την παράσχει λόγω οφειλών), αφετέρου δε οι όροι για τις ρυθμίσεις για τα χρέη στον ΟΑΕΕ είναι εκτός πραγματικότητας με αποτέλεσμα ελάχιστοι να προσέρχονται για να ρυθμίσουν.
Για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο Λευκάδας δραστηριοποιήθηκε με κάθε δυνατό τρόπο. Απέστειλε κατ’ επανάληψη έγγραφα διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΕ και ο Πρόεδρος έθεσε το πρόβλημα τόσο στην διοικήτρια του οργανισμού σε συνάντηση που είχε μαζί της για το θέμα αυτό όσο και στον Υπουργό Εργασίας, Ιωάννη Βρούτση, κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του μήνα.
Όμως, προκειμένου να αντιμετωπιστεί συλλογικά το παραπάνω πρόβλημα τα Επιμελητήρια της χώρας αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και καλούν όποιον ενδιαφέρεται να αποστείλει ένα email στην διεύθυνση george.floras@floras.gr (μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών) με την σημείωση στο θέμα: «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ-Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ».
Επισημαίνεται ότι η αποστολή του ονόματος και των στοιχείων επικοινωνίας σας (τηλέφωνα) δεν είναι υποχρεωτικά, όμως θα είναι χρήσιμα σε επόμενες επικοινωνίες, ώστε να ενημερωθείτε:
  1. για το νομικό πλαίσιο αντιμετώπισης της καταχρηστικής πολιτικής του ΟΑΕΕ
  2. για ομαδικές προσφυγές κατά των παράνομων πράξεών του
  3. για οργανωμένες ομαδικές κινήσεις προς την πολιτική ηγεσία αναφορικά με τους όρους των ρυθμίσεων (επώνυμη αντιπρόταση στην πρόταση του Υπουργείου Εργασίας με συγκεκριμένους όρους που μπορούμε να ικανοποιήσουμε, για να είμαστε ενήμεροι)
  4. για οργανωμένη προβολή των θέσεων των 350.000 ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ που αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές τους
  5. για ενέργειες με στόχο την ιατροφαρμακευτική κάλυψη όλων όσων αδυνατούν να καλύψουν τις εισφορές τους.


Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger