Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Αναγνωρισμένο Πτυχίο Η/Υ για όλους 100% επιτυχία για τους καταρτιζόμενους της Equal SocietyΓια την Equal Society, ήταν ένα στοίχημα και δικαιώθηκε. Στο πλαίσιο του προγράμματος    «E-GNOSIS» που αφορά στη δωρεάν εκπαίδευση των τριών βασικών ενοτήτων εκμάθησης  ηλεκτρονικών υπολογιστών (word, excel, internet), ο Oργανισμός ανέλαβε τα ην
πρωτοβουλία να λειτουργήσει  πιλοτικά, με οδηγό τη Λευκάδα τα δύο πρώτα του τμήματα καταρτιζομένων. Τώρα το πρόγραμμα ανοίγει και σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους του νησιού.
Ήδη οι πρώτοι καταρτιζόμενοι ξεκίνησαν τα μαθήματά τους μη έχοντας πρότερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και τελικά σήμερα όλοι … αναδείχτηκαν πτυχιούχοι. Απέκτησαν το διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό του Πανεπιστημίου του Κέϊμπριτζ.
Μεράκι για κοινωνική προσφορά, μια εξαιρετική καθηγήτρια και διάθεση για μάθηση, συνέθεσαν το πάζλ της νέας προσπάθειας που υλοποιεί η Equal Society με τη δική της άτυπη δομή εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Οι καταρτιζόμενοι μελέτησαν σκληρά και ο κόπος τους δικαιώθηκε. Το 100% της πρώτης επιτυχίας, δεν αποτελεί παρά την αρχή καθώς από τη στιγμή που όλα εξελίχθησαν στον… υπερθετικό βαθμό, η Equal Society σαν στόχο έχει να εντάξει περισσότερους ωφελούμενους στο πρόγραμμα, ώστε να εκπαιδευτούν δωρεάν και στη συνέχεια να μπορούν να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό πληροφορικής.
 Το «EGNOSIS», μια δράση προνομιακή από τη σύστασή της, καλύπτει το σύνολο του κόστους της εκπαίδευσης και της τηλεκατάρτισης.
Σήμερα η Equal Society, είναι έτοιμη να ξεκινήσει τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος   «EGNOSIS». Όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε πιο κοντά στο χώρο της πληροφορικής και επιθυμείτε να ενταχτείτε στα νέα τμήματα της  Equal Society, μάθετε πως η εγγραφές ήδη ξεκίνησαν. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα και για τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι στα πλαίσια της αξιολόγησης θα κριθούν για τις γνώσεις τους στην πιστοποιημένη χρήση Η/Υ.
Απευθυνθείτε στα γραφεία του Οργανισμού στην οδό Γουλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημ. Βερροιώτη (είσοδος από Βούλη Βρεττού) 1ος όροφος, κεντρική πλατεία Λευκάδας. Τηλέφωνο: 2645 022578.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger