Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

EQUAL SOCIETY: ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 24/06/2013 ΕΩΣ 01/07/ 2013

EQUAL SOCIETY: Καλοκαιρινή απασχόληση στη Λευκάδα
Αυξάνονται οι θέσεις εργασίας για τη θερινή σεζόν της Λευκάδας σύμφωνα με τη Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού EQUAL SOCIETY- Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών.

Έχουμε λάβει το θετικό μήνυμα της αυξανόμενης ζήτησης προσωπικού σε χώρους διασκέδασης, εστίασης και διαμονής καθώς θα πλησιάζουμε στον Αύγουστο που οι απαιτήσεις λόγω τουρισμού μεγαλώνουν.
Για κενές θέσεις εργασίας συμβουλευτείτε τον πίνακα νέων εργασιακών θέσεων που δημιουργεί και ανανεώνει κάθε εβδομάδα η EQUAL SOCIETY για την περιοχή της Λευκάδας και των γύρω περιοχών παρέχοντας διευκόλυνση στους αναζητούντες εργασία. Ο Πίνακας ( για το διάστημα από 24/06 έως 01/07/2013) είναι αναρτημένος σε όλα τα τοπικά μέσα του νησιού, στο γραφείο  και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.equalsociety.gr καθώς και στην ειδική ιστοσελίδα ευρέσεως εργασίας www.zhteitai.gr.
Στον πίνακα της EQUAL SOCIETY θα βρείτε και στοιχεία ενημέρωσης σχετικά με το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης του Επιμελητηρίου Λευκάδας με σκοπό την αντιμετώπιση των απολυμένων-ανέργων στους κλάδους Λιανικού Εμπορίου, Εμπορίας-Διακίνησης και Συντήρησης Αυτοκινήτων και Κατασκευών Δομικών Υλικών.
Καθημερινά εδώ και τρεις εβδομάδες λειτουργίας της Δομής Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων, πολλοί είναι οι ενδιαφερόμενοι που τηλεφωνούν και επισκέπτονται το γραφείο της EQUAL για να ενημερωθούν για θέσεις εργασίας ή για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον αναζήτησης προσωπικού. Με ενθουσιασμό και συνάμα ευαισθησία πάνω στα εργασιακά θέματα ευελπιστούμε μέσα από την Δομή Ενημέρωσης στην καλυτέρευση της τοπικής αγοράς εργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην Γουιλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημήτρη Βερροιώτη γωνία, 1ος όροφος, Κεντρική Πλατεία Λευκάδας.  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578 (8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.)  Email: info@equalsociety.gr  Ιστοσελίδα:  www.equalsociety.gr
ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
24/06/2013 ΕΩΣ 01/07/ 2013

Α/Α
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1
ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΙΚΑ.
κ. Ιωάννα 6977574295
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «Lefkas Petra», Άγιο Νικήτας
2
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ

κ. Αποστόλης 6977568144
Εστιατόριο  «Στον Πόντε», Λευκάδα
3
ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ/ ΡΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΝΩΣΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ. ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
κ. Φατούρος Κωνσταντίνος  6974502641 (10.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.)
Εστιατόριο «ο Σταύρος», Σύβοτα
4
ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ
ΓΙΑ 12ΩΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ. ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΝΩΣΗ. ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟΥ. ΜΙΣΘΟΣ 750 ΕΥΡΩ.
κ. Μίγκος Θεόδωρος 6947187856
Ξενοδοχείο Grand Nefeli, Βασιλική
5
ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ
κ. Πολίτης Κυριάκος 6976039218
Εστιατόριο «Πιγκουίνος», Βασιλική
6
ΨΗΣΤΗΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ
κ. Πολίτης Κυριάκος 6976039218
Εστιατόριο «Πιγκουίνος», Βασιλική
7
ΤΥΛΙΧΤΗΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ
κ. Πολίτης Κυριάκος 6976039218
Εστιατόριο «Πιγκουίνος», Βασιλική
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger