Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ
  Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας, διοργανώνει σεμινάριο Μετεωρολογίας, την Κυριακή 9 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του στη Μαρίνα της Λευκάδας, με θέμα «Γενική Μετωορολογία». Το σεμινάριο θα παρουσιάσει ο Μετεωρολόγος και μέλος του Ομίλου, κος Γεωργόπουλος Νίκος.
            Το σεμινάριο θα αναλύει τις βασικές έννοιες στη Μετεωρολογία:

Ατμόσφαιρα, Θερμικές Διεργασίες στην ατμόσφαιρα, Ατμοσφαιρική πίεση, Άνεμος, Επίδραση γεωγραφικού αναγλύφου στον άνεμο, Υγρασία στην ατμόσφαιρα, Νέφη, Καταιγίδα, Βαρομετρικά συστήματα, Μέτωπα, Ορατότητα, Πρόγνωση καιρού, Τύποι καιρού Ελλάδας, Βιοκλιματικοί δείκτες, Θερμοκρασίες Ελληνικών θαλασσών.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ         ΠΡΩΙ              10:00 – 12:00  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (12:00 – 12:30 ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ)
                                                ΑΠΟΓΕΥΜΑ  17:00 – 21:00 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (19:00 – 19:30 ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ)        
            Συμμετοχή για τα έξοδα οργάνωσης του σεμιναρίου 20€ το άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

            Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.: 6979726554 και στο email: info@nole.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger