Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Έγγραφο Επιμελητηρίου Λευκάδας για διακανονισμό οφειλών στην ΔΕΗ

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι με αφορμή τα εντονότατα παράπονα που υποβλήθηκαν στο φορέα από τα μέλη του με αφορμή τις εσφαλμένες καταμετρήσεις εκ μέρους της ΔΕΗ Α.Ε. και τη συνεπακόλουθη έκδοση υπέρογκων λογαριασμών, απέστειλε στην Δημόσια
Επιχείρηση Ηλεκτρισμού επιστολή με την οποία ζητούσε  το διακανονισμό των οφειλών των επιχειρήσεων του Νομού Λευκάδας σε  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60 άτοκες  μηνιαίες δόσεις.


Το σκεπτικό της επιστολής συνίσταται στο ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα και η οποία επιβαρύνει κατά κύριο λόγο τους επαγγελματίες  θα πρέπει όχι μόνο η ΔΕΗ αλλά και κάθε υπηρεσία να προβαίνει στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους επαγγελματίες να ανταποκρίνονται στις επί πλέον επιβαρύνσεις, ιδιαίτερα δε όταν αυτές δεν προκύπτουν από δική τους υπαιτιότητα. 

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger