Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εισαγωγή νέων φοιτητών στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων για το ακαδημαϊκό έτος 2013 – 2014


            Η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαπιστώσει ότι το Ίδρυμά μας, μετά το σχέδιο «Αθηνά», όχι μόνο δεν κλείνει, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, αλλά αντίθετα
ενισχύεται. Τα Τμήματά μας στην Κεφαλονιά, στη Ζάκυνθο και στη Λευκάδα αναβαθμίζονται σε Σχολές και ο αριθμός των εισακτέων είναι ικανοποιητικός σε όλα τα νησιά. Στην Κεφαλονιά εισάγονται 225 φοιτητές, στη Ζάκυνθο 160 και στη Λευκάδα 260. Δηλαδή συνολικά 645 εισακτέοι για φέτος έναντι 740 πέρυσι, όπου υπήρχαν εισακτέοι στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας (200 φοιτητές).
            Η μοναδική αλλά σημαντική απώλεια είναι το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας της Κεφαλονιάς, το οποίο φέτος δεν θα έχει εισακτέους. Πιστεύουμε ότι, με τη συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης του Ιδρύματός μας, θα πετύχουμε μέχρι το 2018 να δοθεί και σε αυτό το Τμήμα η ευκαιρία να έχει νέους φοιτητές.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger