Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ


Ο Ιατρός νεφρολόγος του Νοσοκομείου Λευκάδας για το ρεπορτάζ « Μέχρι τα μέσα Μαΐου η διορία για τον νεφρολόγο να επιστρέψει στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.»

Μετά το ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Λευκάδας και συγκεκριμένα στις κλινικές της Παιδιατρικής και στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ο νεφρολόγος που παραιτήθηκε από την μονάδα για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε, μας απέστειλε την παρακάτω ενημέρωση την οποία εμείς για λόγους δεοντολογίας δημοσιεύουμε.
Να επισημάνουμε ότι σε κανένα σημείο του ρεπορτάζ, επίσης για λόγους δεοντολογίας εμείς δεν αναφερθήκαμε ονομαστικά στον συγκεκριμένο νεφρολόγο.

«Αξιότιμε εκδότη της εφημερίδας Lefkasnews, με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα το πρωτοσέλιδό σας της Δευτέρας 29 Απριλίου 2013, με τίτλο "Μέχρι τα μέσα Μάιου η διορία για τον Νεφρολόγο να επιστρέψει στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού". Επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω ότι γιά λόγους γνωστούς τόσο στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ όσο και στη Διοκητή του Νοσοκομείου Λευκάδας, έχω υποβάλει την παραίτηση μου από τη θέση του Διευθυντή τόσο του Παθολογικού τομέα όσο και της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Λευκάδας, στις 19 Μαρτίου 2013, η οποία και έγινε προ πολλού αποδεκτή από τον Υπουργό Υγείας. Όπως πληροφορήθηκα έχω επίσης διαγραφεί και από τη δύναμη του προσωπικού του Νοσοκομείου. Συνεπώς το δημοσίευμά σας είναι πλήρως ανακριβές και επιθυμώ όπως εξάλλου προβλέπεται στη δημοσιογραφική δεοντολογία, να επανορθώσετε άμεσα. Με φιλικούς χαιρετισμούς Χρήστος Κορώνης. Ιατρός νεφρολόγος.»
Ευχαριστούμε τον κο Κορώνη για τις ενδιαφέρουσες διευκρινήσεις. Κατά πόσο το ρεπορτάζ είναι «πλήρως ανακριβές» θα προσπαθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας να εξακριβώσουμε σε επόμενο ρεπορτάζ. Πάντως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η πληροφορία για το ότι υπάρχει περιθώριο έως μέσα Μαΐου είναι πληροφορία την οποία μας παρείχε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ όπου εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς αν δεν γνωρίζει ότι ο Υπουργός Υγείας έκανε την παραίτηση δεκτή όπως ισχυρίζεται ο κος Κορώνης. Ο χρόνος θα αποδείξει το αληθές ή το αναληθές της υπόθεσης.


Βέβαια παρά τις όποιες ημερομηνίες και παραιτήσεις, γιατί και εδώ υπάρχουν ακόμα κάποια κενά, δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η συγκεκριμένη μονάδα. Αυτό θα πρέπει να μας ανησυχεί, υπάρχουν ευθύνες και θα πρέπει κάποια στιγμή να μας απασχολήσει το μέλλον της συγκριμένης μονάδας στο σύνολο της.







Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger