Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το χρήμα πολλοί το μίσησαν ...το δημαρχείο ουδείς...


Μπορεί ο χρόνος διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών ακόμη να μην έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο αρκετοί φλερτάρουν με τη θέση του υποψηφίου δημάρχου. 

Πολλά τα σενάρια, ακόμα περισσότεροι οι πιθανοί υποψήφιοι και ο κάθε ένας από τους ενδιαφερόμενους έχει τη δική του άποψη και όραμα για το Δήμο{;]. Το βασικό ερώτημα που θα πρέπει να κυριαρχεί στον καθένα μας ,είναι γιατί κάποιος να θέλει να αναλάβει ένα “μαγαζί” το οποίο είναι μέσα στα χρέη.{;}Αυτοί οι οποίοι ενδιαφέρονται για την Δημαρχεία έχουν κάποιο σχέδιο για να ξελασπώσουν το Δήμο ;.

Από τον κεντροαριστερό χώρο δύο έως τώρα επίσημα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και κινούνται σε ρυθμούς προεκλογικής εκστρατείας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε τα ψηφοδέλτια τους είναι σχεδόν έτοιμα.
Και οι δύο περιπτώσεις έχουν απήχηση στην τοπική κοινωνία , διαθέτουν πολιτική άποψη και αυτό δείχνει ότι είναι το στρατηγικό τους πλεονέκτημα.

Στον κεντροδεξιό χώρο, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρει τον leader τους αλλά δεν τον ανακοινώνουν.{ ίσως να είναι προληπτικοί στο μάτιασμα}.

Οι επόμενοι μήνες σίγουρα κρύβουν πολλές διεργασίες και ακόμη περισσότερες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές άλλωστε είναι διαφορετικές από όλες τις άλλες και συχνά κρύβουν εκπλήξεις
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger