Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ Π.Ι.Ν


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ                                                                                                     
                                                                                                                                                                          Κέρκυρα,  9-5-2013
                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σειρά Αναπτυξιακών Ημερίδων διοργανώνει την προσεχή εβδομάδα η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στις Περιφερειακές Ενότητές της, με θέμα συζήτησης την Αναπτυξιακή στρατηγική της Περιφέρειας για την επόμενη Προγραμματική περίοδο 2014-2020.
Οι ημερίδες αυτές σκοπό έχουν να διευρύνουν τη  διαβούλευση επί της περιφερειακής στρατηγικής 2014-2020 ως συνέχεια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα στις 12 Απριλίου 2013.
Συγκεκριμένα, οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν ως εξής: 
-  στη Ζάκυνθο, τη Δευτέρα 13 Μαΐου και ώρα 18.00 στο Μουσικό Σχολείο Ζακύνθου
-  στην Κεφαλονιά, την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 18.00 στο θέατρο «Κέφαλος», Αργοστόλι
- στη Λευκάδα, την Πέμπτη 16 Μαΐου, και ώρα 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, και
- στην Κέρκυρα, την Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κερκύρας.
Στη διάρκεια των ημερίδων, θα δοθεί η ευκαιρία σε φορείς και ενδιαφερόμενους πολίτες να καταθέσουν τις προτάσεις και τις απόψεις τους για τα θέματα που σχετίζονται άμεσα με τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής και Εθνικής στρατηγικής για την περίοδο 2014-2020, δηλαδή την «Έξυπνη Εξειδίκευση», την «Βιώσιμη» και την «Χωρίς Αποκλεισμούς Ανάπτυξη».
Στις ημερίδες καλούνται να συμμετέχουν ενεργά οι αυτοδιοικητικοί, επιστημονικοί, κοινωνικοί και παραγωγικοί φορείς κάθε Περιφερειακής Ενότητας και φυσικά, οι ενδιαφερόμενοι  πολίτες.

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger