Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας με τον κυβερνήτη και τους αξιωματικούς τους αμερικανικού πλοίου USS Carter Hall (LSD 50)».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας με τον κυβερνήτη και τους αξιωματικούς τους αμερικανικού πλοίου USS Carter Hall (LSD 50)».


Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας, Χρήστο- Ηρακλή Σκούρτη, επισκέφθηκαν χθες ο κυβερνήτης  και αξιωματικοί του πλοίου  USS Carter Hall (LSD 50) του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού. Στην συνάντηση αυτή παρευρισκόταν και ο Ναυτικός Ακόλουθος της Αμερικανικής Πρεσβείας, αντιπλοίαρχος Jonathan Scwartz.


Το αμερικανικό πλοίο διαθέτει πλήρωμα 700 ατόμων και κατευθύνεται προς την Μέση Ανατολή. Κατέπλευσε στο λιμάνι της Κέρκυρας την Κυριακή 31 Μαρτίου και θα παραμείνει στο νησί μέχρι και σήμερα Τρίτη.

Στα πλαίσια αυτής της εθιμοτυπικής συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει δώρα με τους Aμερικανούς αξιωματικούς και να προβάλλει τα χαρακτηριστικότερα ιστορικά και πολιτισμικά στοιχεία του νησιού. Εκείνοι με την σειρά τους, αφού ευχαρίστησαν τον κο Σκούρτη για την φιλοξενία, τον διαβεβαίωσαν ότι η Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά εν γένει, αποτελούν προσφιλή προορισμό σύντομων διακοπών για τα στελέχη τους. Επιπροσθέτως, ο Αντιπεριφερειάρχης, ενημερώθηκε για την πρόθεση και άλλων πλοίων του αμερικανικού ναυτικού να επισκεφτούν στο μέλλον τα νησιά του Ιονίου.

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger