Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ: "ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ"!!!


Σπάσιμο ακόμη και της ισόβιας κάθειρξης στους καταχραστές του Δημοσίου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιστρέψουν το σύνολο των χρημάτων που καταχράστηκαν προβλέπει νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με την εν λόγω ρύθμιση που παρουσίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, όσοι επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν καταχραστεί μέχρι την απολογία τους στον ανακριτή θα τιμωρούνται με φυλάκιση δύο ετών. Αν τα επιστρέψουν μέχρι το πρωτόδικο δικαστήριο η ποινή θα είναι φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και αν πληρώσουν μέχρι το εφετείο θα τιμωρούνται με κάθειρξη έως δέκα χρόνια.

Ωστόσο από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις εξαιρούνται όσοι έχουν διαπράξει απιστία, υπεξαίρεση και απάτη σε βάρος του Δημοσίου, για τους οποίους η επαπειλούμενη ποινή μπορεί να είναι μέχρι και ισόβια κάθειρξη.
Ακόμη, με άλλη διάταξη παραγράφεται το αξιόποινο και παύει η δίωξη όσων έχουν διαπράξει έως τώρα αδικήματα που τιμωρούνται έως ένα έτος. Εξαιρούνται η μη καταβολή διατροφής ή εργοδοτικών εισφορών και η μη αποπληρωμή δόσεων προς εμπορικά καταστήματα.
Τέλος, όπως ανακοίνωσε ο κ. Ρουπακιώτης, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο από το υπουργείο η μετατροπή ενός στρατοπέδου (εντός του νομού Αττικής) σε φυλακή όπου θα κρατούνται όσοι είναι έγκλειστοι για οικονομικά εγκλήματα, πλην βεβαίως των επικίνδυνων κρατούμενων και των βαρυποινιτών.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger