Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ

Σίτισης Φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων

στο Παράρτημα Λευκάδας

για δύο (2) Ακαδημαϊκά έτη (2013-14 & 2014-15)

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 270.000,00 €

(μη συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.)

 Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Ιονίων Νήσων, μετά από την υπ' αριθμόν 03/23-01-2013 απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής, προκηρύσσει Διεθνή Ανοικτό Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά, για την ανάδειξη αναδόχου για την Σίτιση των Φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων στο Παράρτημα Λευκάδας για δύο (2) Ακαδημαϊκά έτη (2013-14 & 2014-15).
Ο προϋπολογισμός του Διαγωνισμού ανέρχεται σε διακόσιες εβδομήντα χιλιάδες ευρώ (270.000,00 €), μη συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.
  • ·Αναθέτουσα Αρχή: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Ιονίων Νήσων - Τμήμα Οικονομικών Υποθέσεων - Λεωφόρος Συγγρού 56, Τ.Κ. 11742, Αθήνα, 4οςΌροφος - Τηλ.: 2109250292, Fax: 2109250290.
  • ·Είδος Σύμβασης Έργου: Σίτιση Φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων στο Παράρτημα Λευκάδας.
  • ·Περιγραφή Αντικειμένου σύμβασης: Καθημερινή Σίτιση περίπου διακοσίων πενήντα (250) Φοιτητών στο Παράρτημα Λευκάδας.
  • ·Περιγραφή Διαγωνισμού: Ανάδειξη αναδόχου, με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά.
  • ·Συνολικός Προϋπολογισμός:  270.000,00 € (μη συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.).
  • ·Τόπος Σίτισης: Λευκάδα.
  • ·Παροχή ασφάλειας και εγγυήσεις που απαιτούνται: · 1. Εγγυητική Επιστολή συμμετοχής, της οποίας το ποσό θα πρέπει να καλύπτει το 5% (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης. 2. Εγγυητική Επιστολή καλής εκτέλεσης: κατατίθεται από τον ανάδοχο μετά την κατακύρωση του έργου και καλύπτει το 10% της συνολικής σύμβασης αξίας, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
  • ·Πληρωμές ή και αναφορά στις εφαρμοζόμενες διατάξεις: Οι πληρωμές θα γίνονται με την προσκόμιση των νόμιμων δικαιολογητικών που προβλέπονται από τις ισχύουσες διατάξεις κατά το χρόνο πληρωμής και σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο συμβατικό τεύχος προκήρυξης.
  • ·Δικαίωμα συμμετοχής: Όλα τα νομικά πρόσωπα και οι συνεταιρισμοί.
  • ·Ο διαγωνισμός θα γίνει: Στις 14 Μαΐου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 στα γραφεία της Δ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων στην Αθήνα (Λεωφόρος Συγγρού 56, 11742 Αθήνα).
  • ·Προθεσμία για την υποβολή των προσφορών: 14/05/2013, Ώρα 12:00Οι προσφορές υποβάλλονται στα γραφεία της Δ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων(Λεωφόρος Συγγρού 56, 11742 Αθήνα, 4ος Όροφος) τις εργάσιμες μέρες από 08.00 π.μ. μέχρι 15.00 μ.μ.
  • ·Προθεσμία για την παραλαβή των Τευχών Διακήρυξης: Η διάθεση των τευχών του διαγωνισμού γίνεται από τις Οικονομικές Υπηρεσίες του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, Λ. Συγγρού 56, T.K. 11745 Αθήνα, 4ος όροφος, καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00-15:00.
Η προθεσμία για την υποβολή διευκρινήσεων επί των όρων της διακήρυξης είναι έξι (6) ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών (έως 09/05/2013).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το τεύχος της διακήρυξης του διαγωνισμού, έναντι του ποσού των είκοσι (20,00 €) ευρώ.
Καταχωρήθηκε επίσης και στο διαδίκτυο το τεύχος της διακήρυξης του διαγωνισμού στη διεύθυνση http://www.teiion.gr 
  • ·Προθεσμία για την Υποβολή Εγγράφως Αιτήματος για συμπληρωματικές πληροφορίες, διευκρινήσεις: έξι (6) ημέρες πριν από την ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών.
  • ·Γλώσσες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσφορά: Ελληνική
  • ·Ελάχιστη απαιτούμενη χρονική διάρκεια ισχύος της προσφοράς: εκατόν είκοσι (120) ημέρες από την επόμενη της διαδικασίας του διαγωνισμού (έως 11/09/13).
  • ·Πρόσωπα που επιτρέπονται να παραβρίσκονται κατά το άνοιγμα των προσφορών: Στην αποσφράγιση μπορούν να παραστούν προσωπικά οι συμμετέχοντες ή αντιπρόσωπος τους με παραστατικό εκπροσώπησης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Τ.Ε.Ι. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ 

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger