Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Στο Μεσολόγγι η έδρα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων


Αργά το απόγευμα επιβεβαιώθηκε πως η έδρα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας θα είναι τελικά το Μεσολόγγι και όχι η Πάτρα, κάτι το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα την  Πέμπτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν διαρρεύσει από το πρωί.

Στην Πάτρα, αναμένονται νέες αντιδράσεις εφόσον  η πληροφορία αυτή επιβεβαιωθεί  ενώ στο Μεσολόγγι το κλίμα είναι τελείως διαφορετικό, αφού μεταφέρεται με βεβαιότητα η σχετική πληροφορία. Ήδη ΜΜΕ της Πάτρας, εγκαλούν τους πολίτικους εκπροσώπους της Αχαΐας για την εξέλιξη, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται και επισήμως οι ανακοινώσεις.


Το blog fimotro, έγραψε συγκεκριμένα το πρωί:


Σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο σχέδιο «Αθηνά» για την αναδιάρθρωση της ανώτατης εκπαίδευσης προχώρησε το υπουργείο Παιδείας. Χθες, ολοκληρώθηκε η αποστολή στο ΣτΕ των σχεδίων… Προεδρικών Διαταγμάτων που υλοποιούν τις συγχωνεύσεις τμημάτων ΑΕΙ και σε αυτά αφενός δεν συμπεριλαμβάνεται η συνομοσπονδία των πέντε πανεπιστημίων της Αττικής (Οικονομικό, Πάντειο, Γεωπονικό, Πειραιώς, Χαροκόπειο) που είχε εξαγγελθεί ότι θα λειτουργήσει με την επωνυμία «Αδαμάντιος Κοραής» αφετέρου προβλέπεται ότι η έδρα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος που θα προκύψει από τη συγχώνευση των ΤΕΙ Πάτρας, Μεσολογγίου και Ιονίων Νήσων θα είναι το Μεσολόγγι.
Το ζήτημα αυτό προκαλεί οξύτατες αντιδράσεις στο ΤΕΙ Πατρών όπου, προ ημερών, είχαν σημειωθεί επεισόδια όταν ομάδα φοιτητών κράτησε υπό ομηρία τον πρόεδρο του ιδρύματος, Σ. Καπλάνη.

agriniopress
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger