Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Οι Ρώσοι «γδύνουν» τον Σκορπιό από ό,τι θυμίζει Ωνάση

Απομακρύνονται από το νησί οχήματα και αντικείμενα της οικογένειας. Μεγάλη επιχείρηση για το «ξεσκαρτάρισμα» των παλιών αντικειμένων που ανήκαν στην οικογένεια...
Ωνάση, έχει αρχίσει ήδη στον Σκορπιό, από τους νέους ιδιοκτήτες του νησιού. Ο Ρώσος μεγιστάνας Ριμπολόβλεφ και η κόρη του έχουν ζητήσει, να πεταχτεί και να καταστραφεί «οτιδήποτε ανεκμετάλλευτο και παλιό».



Όπως έγραψε το «Πρώτο Θέμα», μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα, η χωματερή του Σκορπιού γέμισε με παλιοσίδερα, αλλά και αντικείμενα που χρησιμοποιούσε ο Αριστοτέλης Ωνάσης και τα παιδιά του. 

Ανάμεσα σε αυτά είναι τα μικρά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι υπάλληλοι για να μετακινούνται μέσα στο νησί, δύο ταχύπλοα σκάφη, του Αλέξανδρου και της Χριστίνας Ωνάση. Τα οχήματα φορτώθηκαν σε φορτηγά και από τη Λευκάδα βρέθηκαν σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Λάρισα. 

Άλλα αντικείμενα, όπως πίνακες και αντικείμενα αξίας έχουν επίσης μεταφερθεί στην Αγγλία, από διαχειρίστρια εταιρία που ενεργούσε για λογαριασμό της Αθηνάς Ωνάση. 

Ο Ριμπολόβλεφ και κόρη του Εκατερίνα αναμένεται να μεταβούν στον Σκορπιό μετά το Πάσχα, μαζί με ομάδα αρχιτεκτόνων, για να επιβλέψουν τα σχέδια που έχουν ήδη εκπονηθεί για την ανακαίνιση των σπιτιών του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κτίσματα θα ανακαινιστούν ριζικά και δεν αποκλείεται να προστεθούν νέοι ξενώνες για να φιλοξενούνται οι φίλοι των νέων ιδιοκτητών.


Πηγή: cityvoice.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger