Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Salon Mondial du Tourisme 2013 στο Παρίσι - Συμμετοχή της Περιφέρεια​ς Ιονίων Νήσων





Salon Mondial du Tourisme 2013 στο Παρίσι – Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

  Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην τουριστική έκθεση Salon Mondial du Tourisme 2013 στο Παρίσι, με δικό της περίπτερο 18 τ.μ., καθώς ο ΕΟΤ απουσίαζε από τη συγκεκριμένη έκθεση.

Η ταυτότητα των Γάλλων τουριστών


  Οι Γάλλοι είναι τουρίστες υψηλού επιπέδου και επιλέγουν ξενοδοχεία τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων και δε φείδονται χρημάτων στις διακοπές τους. Προτιμούν να συνδυάσουν τις διακοπές με δραστηριότητες, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στους περιπάτους στη φύση.
  Η Ελλάδα αλλά και τα Ιόνια νησιά οδεύουν σε καλό δρόμο, αναφορικά με τις προκρατήσεις και το ενδιαφέρον από πλευράς Γάλλων, όπως αυτό εκδηλώνεται στο γραφείο ΕΟΤ Παρισιού, είναι μεγάλο.
  Μέχρι σήμερα η Κέρκυρα δέχεται τους περισσότερους Γάλλους τουρίστες από όλα τα Ιόνια Νησιά.

Γάλλοι τουρίστες στην Κεφαλονιά

  Σε επαφές της ΕΤΙΝ με tour operator, 1.500 γάλλοι με οκτώ πτήσεις θα κατευθυνθούν στην Κεφαλονιά. Μετά την αρχική πρόταση υπήρξε απ’ ευθείας επικοινωνία  με την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και τον Πρόεδρό της,  Σπ. Γαλιατσάτο,  για να διευθετηθούν τα επί μέρους και ουσιαστικά σημεία του προγράμματος (διαμονή κλπ).

   Στην έκθεση παρέστησαν η συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Αγγελική  Ρουβά και για την ΕΤΙΝ ο Σπύρος  Θύμης.


ΦΩΤΟ – ΛΕΖΑΝΤΑ

Από αριστερά: Ο Σπ. Θύμης και η Α. Ρουβά.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger