Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΝ




Εκδήλωση της ΠΙΝ για τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας κ. Χρήστος-Ηρακλής Σκούρτης και η Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Ισότητας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Συνοχής κα. Μαρία Καταβάτη για την εκδήλωση με θέμα «Ευρωπαϊκές Δράσεις Ενίσχυσης της Γυναικείας Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. 
Την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2013 (ώρα έναρξης 7:00 μμ) στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, Σαμάρα 13, διοργανώνει από κοινού η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με στόχο την ενημέρωση των γυναικών σχετικά με υφιστάμενες ή προγραμματιζόμενες πολιτικές που αποσκοπούν στη δημιουργία θέσεων εργασίας για άνεργες γυναίκες ή την επιδότηση νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, τα οποία ενισχύουν τη γυναικεία απασχόληση, τις προϋποθέσεις συμμετοχής σε αυτά, καθώς και τα νέα μέτρα για την τόνωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας με επιδοτήσεις που φτάνουν στο 100% της δημιουργίας νέων επιχειρήσεων. Επιπλέον, θα γίνει αναφορά σε ευκαιρίες που παρουσιάζονται και εν μέσω κρίσης για έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας στον αγροτικό τομέα αλλά και τον αγροτουρισμό.   
………………………………………………………………………………………………………………………………….
…………………….
Για περισσότερες πληροφορίες:

Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Σαμάρα 13
49100 Κέρκυρα
': 26613 62183
7: 26613 62182
:: europedirectcorfu@pin.gov.gr


Ώρες λειτουργίας του Κέντρου για το κοινό: Δευτέρα έως Πέμπτη 9:00-13:00


Χρειάζεστε πληροφορίες για την Ε.Ε.; Καλέστε δωρεάν στο 00800 67891011 από οπουδήποτε στην ΕΕ (Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-19.30)

Για τα δικαιώματα σας σε άλλη χώρα της Ε.Ε. και πρακτικές συμβουλές, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο ‘Η Ευρώπη Σου’ http://europa.eu/youreurope/citizens/index_el.htm

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger