Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Στην τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων





Στην τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

  Με στόχο την αύξηση Ρώσων τουριστών στα Ιόνια Νησιά, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει, με δικό της περίπτερο, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα, που άνοιξε σήμερα τις πύλες της και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Μαρτίου.

  Το περίπτερο της έκθεσης υποστηρίζει η Εταιρεία Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ), με το Διευθύνοντα Σύμβουλο Αντώνη Δουβίτσα και το στέλεχος, Σπύρο Θύμη, ενώ παρούσα στην έκθεση είναι και η Περιφερειακή Σύμβουλος, Αμαλία Μακρή.

  Η ρωσική αγορά, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα και, καθώς οι Ρώσοι ενδιαφέρονται για το θρησκευτικό τουρισμό, τα νησιά μας είναι σημεία προσέλκυσης με τα πολλά και σημαντικά θρησκευτικά μνημεία.
  Οι δεσμοί μας με τη Ρωσία είναι ισχυροί, έχουν γίνει πολλά προσκυνήματα Ρώσων επισκεπτών στα Ιόνια Νησιά, οργανώνεται κάθε χρόνο η «Ρώσικη Εβδομάδα» και ευελπιστούμε ότι και αυτό το καλοκαίρι οι επισκέπτες από τη Ρωσία θα προτιμήσουν τα νησιά μας.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger