Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Κατηγορούμενος για σωρεία παραβάσεων πρώην δήμαρχος Χαλκιδικής...

Κατηγορούμενος για σωρεία παραβάσεων πρώην δήμαρχος Χαλκιδικής...


Παραπέμπεται σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων

Σωρεία παραβάσεων και αυθαιρεσιών καταλογίζονται σε πρώην δήμαρχο στη Χαλκιδική, ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον Δ. Δ., επί δύο θητείες δήμαρχο στον Καποδιστριακό -τότε- δήμο Παναγίας, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απιστίας κατ' εξακολούθηση, της απιστίας στην υπηρεσία και της πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, ο κατηγορούμενος φέρεται να διαχειρίστηκε εξωταμειακά εισπράξεις ύψους 94.000 ευρώ που προέρχονταν από τα δημοτικά τέλη του έτους 2005.

Επιπλέον, κατηγορείται ότι ανέθεσε απευθείας σε εργολάβο έργο ύψους 26.000 ευρώ, ενώ μέρος κονδυλίου που είχε δοθεί από το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και προοριζόταν για την κατασκευή έργου αναλώθηκε σε άσχετο σκοπό (περί τα 15.000 ευρώ από κονδύλι συνολικής αξίας 192.500 ευρώ).

Στο ίδιο βούλευμα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι ο πρώην δήμαρχος «νόθευσε έγγραφα με σκοπό να παραπλανήσει, με τη χρήση τους, άλλους με συνολικά ζημιά πάνω από 120.000 ευρώ».

Μαζί του θα δικαστούν μία δημοτική υπάλληλος, που έκανε τους ελέγχους εσόδων-εξόδων, δύο διατελέσαντες πρόεδροι της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης του δήμου κι ο πρώην προϊστάμενος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων της ΔΟΥ Αρναίας.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger