Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ - Στα χέρια πιάστηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ροπόκης με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων κ .Κατσιπανέλη!!



Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι παρακολούθησαν το περιστατικό το οποίο σας περιγράφουμε Τίποτα δεν προμήνυε η βραδινή συνάντηση των δύο πολιτικών αντρών της τοπικής κοινωνίας των όσων ακολούθησαν στη συνέχεια..
Σε γνωστή καφετέρια της παραλίος εκεί που οι δυο τους έπιναν το ποτό τους ,σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του prevezabest ακολούθησε λεκτικός διαπληκτισμός μεταξύ του Κ. Ροπόκη και του κ. Κατσιπανέλη.Κουβέντα στην κουβέντα και το κακό δεν άργησε να γίνει,τα αίματα άναψαν και οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια ,ενώ ο κ. Ροπόκης ο οποίος καθόσον γνωρίζουμε αποτελεί τέρας ψυχραιμίας,άρχισε να εκσφεδονίζει ότι έβρισκε μπροστά του,προς την μεριά του κ. Κατσιπανέλη,Παρούσα στο συμβάν ήταν και η γραμματέας του Δημάρχου κ. Κοψάρη η οποία στην προσπαθεία της να ηρεμήσει τα πνεύματα,δέχτηκε και η ίδια μερικές ψηλές.Για το ατυχές συμβάν ενημερώθηκε και ο Δήμαρχος κ. Μπαίλης ο οποίος έσπευσε στο τόπο που έλαβε χώρα το ατυχές περιστατικό  που όμως δεν πρόλαβε να παρακολουθήσει το περιστατικό ,διότι και ο κ. Ροπόκης και ο κ.Κατσιπανέλης μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Π. ,το οποίο οδηγούσε ο γνωστός Τάσος{ΕΚΑΒ] προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυμάτων και του κ. Ροπόκη και του κ. Κατσιπανέλη.



πηγη.http://prevezabest.blogspot.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger