Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Περνούν στην αντεπίθεση οι τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας και μιλούν για "σκευωρία" σε βάρος τους..





Αρνούνται τις σε βάρος τους κατηγορίες και ισχυρίζονται ότι είναι θύματα σκευωρίας οι τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας που συνελήφθησαν στη Λευκάδα ύστερα από καταγγελία 57χρονου επιχειρηματία της περιοχής.



Ο δικηγόρος του αναπληρωτή Προϊσταμένου του ΣΔΟΕ κ. Γιάννης Θεριανός μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ υπογράμμισε ότι ο εντολέας του δεν έχει σχέση με την υπόθεση ενώ σημείωσε ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του -πάνω από 47.000 ευρώ- αποδεικνύεται από που προέρχονται και επ` ουδενί συνδέονται με έκνομες δραστηριότητες.

Όμως, και για τον έναν εκ των δυο υπαλλήλων που συνελήφθησαν σε απόσταση 50 μέτρων από καφετέρια της Λευκάδας όπου είχαν πάει για να συναντήσουν τον 57χρονο επιχειρηματία Θ.Μ. (πολύ γνωστό στην περιοχή από την ενασχόληση του με την ποδοσφαιρική ομάδα του Τηλυκράτη), αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του στην Πάτρα αποδεικνύεται ότι προέρχονται από πρόσφατες αναλήψεις από Τράπεζα.

Η υπερασπιστική "γραμμή" των τριών υπαλλήλων φαίνεται ότι είναι κοινή ενώ οι δικηγόροι τους ήδη αναζητούν στοιχεία που θα τους επιτρέψει να στηρίξουν τον ισχυρισμό της πλεκτάνης.


πηγη.thebest.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger