Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Επιμελητήριο Λευκάδας Παρουσίαση Προγραμμάτων ΕΣΠΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιμελητήριο Λευκάδας
Παρουσίαση Προγραμμάτων ΕΣΠΑ

             Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι τη Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18.30 σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και τον ΕΦΕΠΑΕ διοργάνωσε στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ
την παρουσίαση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Υπηρεσιών» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξης της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας».
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα που ξεπερνούσε τα εκατόν πενήντα άτομα η κυρία Μάγδα Πετροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ανέλυσε στους παρευρισκόμενους το πρόγραμμα ΠΕΠ, τις προϋποθέσεις της ένταξης των επιχειρήσεων σε αυτό και στη συνέχεια απάντησε στις διευκρινιστικές ερωτήσεις, που της υποβλήθηκαν. Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κυρία Αθανασία Τσακαλογιάννη και παρουσίασε το πρόγραμμα γυναικείας επιχειρηματικότητας και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις που της υπέβαλλαν οι παρευρισκόμενες κυρίες που στην πλειονότητά τους ήταν εν δυνάμει επιχειρηματίες.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η παραπάνω εκδήλωση έλαβε χώρα στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλει η διοίκηση του Επιμελητηρίου για την παροχή μιας ολοκληρωμένης πληροφόρησης στα μέλη του για κάθε θέμα που τους αφορά.
 Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Πρόεδρος στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε μεταξύ άλλων δεσμεύτηκε για μια ακόμη φορά ότι θα πράξει οτιδήποτε απαιτείται προς αυτή τη κατεύθυνση της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού Λευκάδας και τόνισε για πολλοστή φορά ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε η ύπαρξη προγραμμάτων αποτελεί μια από τις κυριότερες διεξόδους δεδομένου ότι λειτουργεί ως αντίβαρο στην έλλειψη της απασχόλησης και δίνει λύσεις σε επιχειρήσεις προκειμένου να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητά τους.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα τρέχοντα προγράμματα, τους όρους ένταξης σε αυτά, κτλ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας (Ιωάννου Μελά 112 & Μητροπόλεως 1 - Λευκάδα), όπου αρμόδιος υπάλληλος θα τους κατατοπίζει σχετικά. 
















Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger