Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο… κακός χαμός επικράτησε στην Ρόδο, όταν ένας απατημένος σύζυγος έπιασε την γυναίκα του στα πράσα με τον αντιδήμαρχο του νησιού!!!







Ο… κακός χαμός επικράτησε στην Ρόδο, όταν ένας απατημένος σύζυγος έπιασε την γυναίκα του στα πράσα με τον αντιδήμαρχο του νησιού!!! 
Ο γνήσιος Στρος έχασε το Δ.Ν.Τ. και την προεδρία της Γαλλίας, ενώ ο δικός μας ιμιτασιόν δεν αποχωρίζεται μια ψωραλέα αντιδημαρχία. Τώρα είναι αργά…
Το όνομα του …Στρος Καν αποτελεί από χθες το παρατσούκλι αντιδημάρχου του Δήμου Ρόδου, που όπως αποκάλυψε το Rodosalarm, ενεπλάκη σε ερωτικό
σκάνδαλο με παντρεμένη γυναίκα, υπάλληλο που υπηρετεί σε Υπηρεσία της δικαιοδοσίας του!
Η αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου προκάλεσε πολλά σχόλια στην κοινωνία της Ρόδου, απ’ όπου άρχισαν να διαρρέουν και άλλα όμοια κρούσματα!
Πάντως το παρατσούκλι …Στρος Καν δεν ταιριάζει απόλυτα στον ερωτιάρη αντιδήμαρχο, ούτε και αποδίδει την πραγματικότητα. Διότι ο Στρος Καν δεν συνήψε ερωτική σχέση με υφισταμένη του, δηλαδή δεν έκανε κατάχρηση της εξουσίας που του έδινε η θέση του ως Γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αλλά με μια καμαριέρα ξενοδοχείου, και μάλιστα χωρίς να είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένο το τί έγινε. Στην προκειμένη όμως περίπτωση τα πράγματα αποκαλύφθηκαν εν τη πράξει, μέσα σε αυτοκίνητο, έπεσαν χαστούκια από τον γεροδεμένο σύζυγο και το ζευγάρι χώρισε.
Πολλοί καταλογίζουν στον αντιδήμαρχο …Στρος Καν βαρύτατες ευθύνες και υποστηρίζουν ότι έπρεπε να είχε παραιτηθεί πριν αποκαλυφθούν τα καμώματά του, ώστε να μην σκανδαλισθεί η ήδη ζαλισμένη κοινωνία. Προφανώς, όμως δεν καταλαβαίνει από τέτοια ψιλά γράμματα, ακόμη και εάν πρόκειται για την προστασία του ιδίου. Τώρα είναι αργά…
Άλλωστε με την καμαριέρα ο πραγματικός Στρος Καν και όχι ο ιμιτασιόν παραιτήθηκε από επικεφαλής του διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (πριν τον παραιτήσουν), ενώ έχασε και την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας! Ο δικός μας ιμιτασιόν τί είχε να χάσει; Το αντιδημαρχηλίκι; Μα θα το χάσει ούτως ή άλλως, ενώ έγινε αιτία να διαλυθεί και μια οικογένεια.
ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΧΘΕΣ ΤΟ RODOSALARM
Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια στο Δήμο Ρόδου, αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία, για τα ερωτικά …κατορθώματα αντιδημάρχου, που αν και αποδεδειγμένα, δεν φαίνεται να προκαλούν τα αντανακλαστικά του δημάρχου.
Ο αντιδήμαρχος συνήψε ερωτική σχέση με υπάλληλο του δήμου που υπηρετεί σε Υπηρεσία της δικαιοδοσίας του! Η ερωτική σχέση έγινε γνωστή στο σύζυγο της υπαλλήλου, ο οποίος παρακολούθησε το ζευγάρι και τους έπιασε στα πράσα μέσα στο αυτοκίνητο του αντιδημάρχου.
Φυσικά ακολούθησε έντονο επεισόδιο, ο αντιδήμαρχος δέχθηκε μερικά χαστούκια και από εκείνη τη στιγμή το ζευγάρι, ύστερα από πέντε χρόνια γάμου, χώρισε και οδεύει προς διαζύγιο.
Ο δήμαρχος κ. Στάθης Κουσουρνάς ενημερώθηκε ύστερα από δύο μέρες και αφού εξεπλάγη, απάντησε «τι μπορώ να κάνω, αυτά ανήκουν στην προσωπική ζωή του καθενός»! Το γεγονός ότι πρόκειται για ερωτικό σκάνδαλο που εκτυλίχθηκε μέσα στο Δήμο μεταξύ αντιδημάρχου και υπαλλήλου του Δήμου, παραμερίσθηκε. Όπως επίσης και το ότι ο αντιδήμαρχος διέλυσε μια οικογένεια, κάνοντας χρήση της ιδιότητάς του.
Κάποιοι περίμεναν ότι με την πάροδο των ημερών ο δήμαρχος θα αναθεωρούσε τις… «υπεράνω» απόψεις του και θα αντιδρούσε διαφορετικά, αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα. Ίσως να μην γίνει και τον Ιανουάριο, με τις αλλαγές στο σχήμα της Δημοτικής Αρχής.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger