Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ενημεροτικ​ή επιστολή Δημάρχου Λευκάδας.





          Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Λευκάδας δεν αποθέτει σκουπίδια από 1/1/2012 στην περιοχή “Ρέμα” Σφακιωτών.

          Επίσης σας γνωρίζουμε ότι τον Ιούλιο του 2012 δημοπρατήθηκε το έργο “Αποκατάσταση ΧΑΔΑ της Λευκάδας” με προϋπολογισμό 2.750.303€ που χρηματοδοτείται από το ΕΠΠΕΡΑΑ και με την εργολαβία αυτή θα αποκατασταθούν οι παράνομες χωματερές “Ρέμα” Σφακιωτών, “Βαγενή” Νυδριού, “Βαρύ” Πλατυστόμων, “Κλιμάτι” Απολλωνίων, “Πάνω Αλώνια” Απολλωνίων και “Αλυκών” Λευκάδας. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα υπογράφεται η σύμβαση με τον εργολάβο και ξεκινά η εργολαβία αποκατάστασης.
          Η απαράδεκτη κατάσταση στην οποία αναφέρεστε και όχι μόνο για το “Ρέμα” Σφακιωτών είναι μια κατάσταση χρόνων, ανάγκης, ανοχής και μη εξεύρεσης λύσης.
          Από τις πρώτες ημέρες της θητείας μας δρομολογήσαμε την οριστική λύση του προβλήματος (μελέτες, ένταξη πράξης, χρηματοδότηση από το ΕΠΠΕΡΑΑ με 2.750.303€ και ανάδειξη εργολάβου ΕΝΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ Σολδάτος).
          Τέλος, η Δημοτική Αρχή ούτε κωφεύει ούτε αδιαφορεί όπως ισχυρίζεστε, αλλά με συνέπεια απέναντι στο πρόβλημα έχει δρομολογήσει όλα τα ανωτέρω, εκτός και αν αναφέρεστε στις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, που αναγκάζομαι να σας θυμίσω ότι υπηρετήσατε ως Δημοτικός Σύμβουλος και υπήρξε ανοχή και σιωπή για την λειτουργία του παράνομου ΧΑΔΑ “Ρέμα” Σφακιωτών.
          Πραγματικά μας εκπλήσσει γιατί ενώ από 1/1/2012 δεν απορρίπτονται σκουπίδια στο “Ρέμα” και ενώ γνωρίζετε ότι άμεσα εγκαθίσταται η εργοληπτική εταιρεία ΕΝΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ, πήρατε αυτή την απόφαση.
          Είμαστε στη διάθεσή σας, για κάθε επιπλέον ενημέρωση, για την έγκυρη πληροφόρησή σας και των Δημοτών στους Καρυώτες.    




                                                                             Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


                                                                      ΚΩΣΤΑΣ Α. ΑΡΑΒΑΝΗΣ

Κοινοποίηση:
1. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπύρο Σπύρου
Αλυκές Ποταμού Τ.Κ 49100 Κέρκυρα
2. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Λευκάδας κ. Θεόδωρο Βερύκιο
Διοικητήριο - Λευκάδα
3. Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε Λευκάδας
Διοικητήριο - Λευκάδα
4. Αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑ κ. Σταύρο Καλαφάτη
Αμαλιάδος 17 – Τ.Κ 11523 Αθήνα
5. Βουλευτή Λευκάδας κ. Θεόδωρο Σολδάτο
Λευκάδα
6. κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας
Δικαστικό Μέγαρο Λευκάδας
7. Τμήμα Υγιεινής Π.Ε Λευκάδας
Διοικητήριο - Λευκάδα
8. Δ/νση Δασών
Ε.Ο Λευκάδας – Νυδριού - Λευκάδα
9. Αρχηγούς Δημοτικών Παρατάξεων
10. Τοπικά Μ.Μ.Ε
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger