Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ποσό 50.000 ευρώ για έργα πολιτικής προστασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ


Ποσό 50.000 ευρώ για έργα πολιτικής προστασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας

  Την άμεση διάθεση του ποσού των 50.000 ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας – από τα αδιάθετα υπόλοιπα κατανομών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Θ. Βερύκιου, που παρουσίασε στο σώμα (λόγω απουσίας του κ. Βερύκιου)  ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Δημοσθένης Σκληρός.


  Σύμφωνα με την εισήγηση, το ποσό αυτό αιτείται προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις – δράσεις μέσω Πολιτικής προστασίας, αποκατάστασης υποδομών, καθώς και η προληπτική – ενόψει του Χειμώνα – εκτέλεση αντιπλημμυρικών εργασιών.
  Υπενθυμίζεται ότι η Λευκάδα, το Σεπτέμβριο τρέχοντος έτους, επλήγη από ακραία καιρικά φαινόμενα (έντονες βροχοπτώσεις, τοπικές καταιγίδες, ανεμοστρόβιλο) με αναφορά σοβαρών ζημιών.   


ΦΩΤΟ – ΛΕΖΑΝΤΑ

Ο Δημοσθένης Σκληρός. 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger