Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

''Porsche σαπίζουν στις μάντρες του ελληνικού Δημοσίου...


Φωτογραφικό ρεπορτάζ της βρετανικής ''ΤheGuardian'' δείχνει πως έχουν εγκαταλειφθεί χιλιάδες οχήματα στις μάντρες του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (ΟΔΔΥ), μετατρέποντας τες σε απέραντες εκτάσεις με παλιοσίδερα.
Οι φωτογραφίες του αφιερώματος είναι αποκαλυπτικές και σοκάρουν με την ποσότητα των ανεκμετάλλευτων οχημάτων, μηχανών και αυτοκινήτων του δημοσίου που σκουριάζουν, δίχως κανείς να μπορεί να δηλώσει υπεύθυνα τους λόγους εγκατάλειψης.
Ανάμεσα τους εμφανίζονται και πολυτελή οχήματα, όπως μία κίτρινη Porshe στα αριστερά της φωτογραφίας. Χαλασμένα αστικά λεωφορεία και οχήματα της αστυνομίας, άλλα χωρίς ρόδες, σκονισμένα και άλλα χτυπημένα από σφαίρες.
Όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό αποσύνθεσης, όμοιο του πολιτικού σκηνικού της χώρας.
Το γραφειοκρατικό τέλμα οδήγησε τα άλλοτε χρήσιμα αυτοκίνητα στη μάντρα του ΟΔΔΥ, είτε λόγω βλάβης που δεν επισκευάστηκε ποτέ, είτε λόγω κατάσχεσης από εμπόρους ναρκωτικών ή αδυναμίας αποπληρωμής χρεών.
Ιδιαίτερη αναφορά κάνει το δημοσίευμα και για τον ίδιο τον Οργανισμό τον οποίο χαρακτηρίζει ζημιογόνο, ενώ παράλληλα αναφέρει τις δυσκολίες του ελληνικού δημοσίου να τον ''πετάξει στα σκουπίδια''.
Με αυτή την αναφορά υποδηλώνεται και η δυσχέρεια της ελληνικής κυβέρνησης να ικανοποιήσει τα αιτήματα των ξένων πιστωτών της, οι οποίοι θέλουν να δουν το κλείσιμο δεκάδων κρατικών οργανισμών, ώστε να εξοικονομηθούν πόροι.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger