Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Αποσφραγίστηκαν οι προσφορές για έρευνες πετρελαίου σε Πατραϊκό-Κατάκολο-Ιωάννινα
Αποσφραγίστηκαν σήμερα, μετά από συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, με επικεφαλής το Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΚΑ, Κώστα Μαθιουδάκη, οι προσφορές για τις έρευνες πετρελαίου σε Πατραϊκό, Κατάκολο και Ιωάννινα. 

Μετά την παραλαβή των φακέλων, η 17μελής επιτροπή που συνέστησε το ΥΠΕΚΑ, θα αξιολογήσει τις προσφορές με βάση τα συγκεκριμένα κριτήρια που έχουν τεθεί στην προκήρυξη προκειμένου στη συνέχεια να καταρτιστεί η short list των εταιρειών για κάθε περιοχή.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το χρονοδιάγραμμα για την αξιολόγηση των προσφορών και την επιλογή των κοινοπραξιών δεν προβλέπει την έκδοση απόφασης πριν περάσει τουλάχιστον ένα εξάμηνο.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger