Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Κέρκυρα: Πέθανε όταν έμαθε ότι θα κάνουν έρευνα στο σπίτι του για ναρκωτικά! Δείτε τι βρήκαν (ΦΩΤΟ)



Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα

Αρχικά, ο 40χρονος Κερκυραίος κατέρρευσε, όταν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τον ενημέρωσαν ότι επρόκειτο να κάνουν την έρευνα, στο σπίτι του, στο χωριό Κορακιάνα.

άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος, σύμφωνα με τα έως στιγμής, στοιχεία, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. Πάντως, έχει παραγγελθεί να γίνει ιατροδικαστική εξέταση.


Μέσα στο σπίτι του 40χρονου βρέθηκαν πέντε δενδρύλλια για χασίς ύψους περίπου δύο μέτρων και συσκευασία με μικροποσότητα χασίς.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Στην εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, σε γειτονικό σπίτι 55χρονου Βρετανού, βρέθηκαν επίσης, 33 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα χασίς συνολικού βάρους 1.980 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 9.175 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Επίσης, σε γειτονικό αγρόκτημα εντοπίστηκε χασισοφυτεία, από την οποία ξεριζώθηκαν συνολικά 20 δενδρύλλια, ύψους δύο μέτρων.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών για τον αιφνίδιο θάνατο του 40χρονου θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ενώ ο 55χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή...




Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger