Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Σωτήρης Κουρής: «Σοβαρές οι ελλείψεις σε προσωπικό του Λιμενικού Σώματος στην Κεφαλονιά»

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


Σωτήρης Κουρής: «Σοβαρές οι ελλείψεις σε προσωπικό του Λιμενικού Σώματος στην Κεφαλονιά»
Στις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ στις Υπηρεσίες της Κεφαλονιάς αναφέρεται ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτήρης Κουρής, σε επιστολή του προς τον Υπουργό Ναυτιλίας & Αιγαίου, Κώστα Μουσουρούλη, την οποία κοινοποιεί σε κάθε αρμόδιο φορέα.
Η επιστολή

«Σε συνέχεια της από τις 10/7/2012 επιστολής της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, με την οποία ενημερώνεστε ενδελεχώς για την υφιστάμενη κατάσταση και τις σημαντικότατες ελλείψεις, που παρατηρούνται σε υπηρεσίες ή αφορούν σε αρμοδιότητες που απαιτούν στελέχη ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, θα θέλαμε να επισημάνουμε την σοβαρότητα του αιτήματος ενίσχυσης του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος, σύμφωνα με τα όσα αιτιολογημένα ζητούνται με την εν λόγω επιστολή.
Η απουσία ικανού αριθμού καταλλήλων ατόμων, σε καίριες θέσεις δε δυσχεραίνει μόνο την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων αλλά και την αντίστοιχη των λιμένων και λιμενικών σταθμών της περιοχής μας και δη τη θερινή - τουριστική περίοδο, που το νησί μας αποτελεί αποδέκτη μεγάλου όγκου επισκεπτών.
Ως εκ τούτου, τίθενται σοβαρότατα ζητήματα προώθησης και διεξαγωγής των διοικητικών διαδικασιών, εξυπηρέτησης των πολιτών, ασφάλειας των διακινούμενων επιβατών - επισκεπτών, διατήρησης της τάξης και της αξιοπρεπούς πολιτισμικής εικόνας της περιοχής μας.
Δεδομένου ότι διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, κοινωνικά και οικονομικά, οφείλουμε να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες και τα μέσα που μας παρέχονται, προκειμένου να συντηρήσουμε τα αναπτυξιακά μας εχέγγυα και να στηρίξουμε τη βιώσιμη και παραγωγική εξέλιξη της περιοχής μας. Η οργανωμένη και γόνιμη λειτουργία
των Σωμάτων Ασφαλείας συνιστά ικανή και αναγκαία συνθήκη προς αυτήν την κατεύθυνση.
Συνεπώς η ενίσχυση του δυναμικού του Λιμενικού Σώματος στα νησιά μας είναι περισσότερο από επιβεβλημένη και παρακαλούμε ιδιαιτέρως για το άμεσο των ενεργειών σας, προς αυτήν την κατεύθυνση».
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger